До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бейонсе, Емінем і The Weeknd — хедлайнери фестивалю Coachella

Вже 13 квітня в Каліфорнії стартує наймодніший фестиваль в світі – Coachella. Фестиваль, як завжди, відбуватиметься два вікенди поспіль: з 13 по 15 квітня, а потім з 20 по 22 квітня. Бейонсе, Емінем і The Weeknd – саме вони стануть головними зірками фестивалю. Бейонсе виступить 14 і 21 квітня, Емінем – 15 і 22 числа, а The Weeknd – відкриє фестиваль 13-го квітня.

Хто ще з'явиться на Coachella цього року? По-перше, американська хіп-хоп зірка Карді Б, яка буквально 3 дні тому випустила новий альбом – Invasion of privacy. З новою платівкою на фестиваль приїде і Девід Бірн – зірка 1980-х, лідер культової групи Talking Heads, естет та інтелектуал. Нагадаємо, 9 березня після довгої перерви музикант презентував платівку "Американська утопія".

Реклама

Також цього року на Coachella виступлять Бенджамін Клементін, Jamiroquai, St Vincent, Alt-J і десятки інших музикантів.

Для Емінема Coachella стане своєрідним поверненням на велику сцену. Музикант, що мовчав чотири роки, в грудні 2017 року випустив новий альбом – Revival з спільними треками з Бейонсе, Едом Ширане, Алішою Кіз.

Сам фестиваль відбудеться в Empire Polo Club в пустелі Колорадо на п'яти сценах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.