До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підхід ззаду: анальний секс як метод урізноманітнення відчуттів

Текст: Александра Камінська

Розваги з анальним сексом сягають, oh god, глибини сторіч. І перебувають в одному переліку з винними вечірками у греків, котрі не знали міри ні в чому. Геродот називав вечірки "episkythizein", що означало "пити вино нерозбавленим". Навколо анального сексу не менше жахів і міфім, ніж у світі виноробства, що не заважає пробувати і те, й інше й нарешті припинити страждати й отримувати задоволення.

Реклама

З точки зору логіки відмовлятися від задоволень потрібно тільки якщо вони шкодять здоров'ю і/або психіці. Тож якщо ви хотіли, та не зважувалися, або ж перший досвід виявився не з тих, про які розповідають з розширеними від здивування й захвату, а не від шоку й жаху очима, можна спробувати ще раз. З правильним підходом.

Розвінчуючи міфи

Міф №1 про те, що перед анальним сексом необхідне промивання кишківника, здатний звести нанівець будь-який дослідницький інтерес. Так ось, гарна новина: воно необов'язкове. Хіба що дає додатковий рівень "готовності" й чистоти. Промивання потрібне тим, у кого є реальні проблеми з прохідністю, але навряд чи для них секс буде актуальнішим від походу до лікаря.

Міф №2 свідчить, що анальний секс – травмонебезпечний. До речі, про вино: похмілля, як ми пам'ятаємо, зазвичай трапляється не від вина, а від доз і масштабів спожитого. Тому до власного тіла потрібно завжди ставитися з гідною його делікатністю.

Міф №3 віщує всім "практикуючим" проблеми з "натренованою" розслабленістю кишківника. Якщо людина п'є алкоголь (дався ж мені він) тричі на день, то навряд чи вона стане дивуватися ранковому головному болю і нудоті. Помірність – все ще головний параметр для того, щоб не потрапити в ті 30%, які, згідно з дослідженнями, страждають легкою формою нетримання за регулярної практики анального сексу. Зрештою, це взагалі-то не єдиний спосіб отримати задоволення.

Що потрібно, аби все пройшло добре

Правильний партнер. Ніякої езотерики і єднання душ; усе, що потрібно – це бути в комфорті й безпеці. Це відчуття повинне бути взаємним, тоді ні в кого не буде відчуття насилля над особистістю і послуги партнеру. Використовувати секс як бартер і жалітися на незручності дивно хоча би через те, що за такої ситуації навряд чи можна повноцінно відключити мозак (де на повну запущений лічильник доходів-витрат).

Побільше оргазмів "до". Ну гаразд, хоча б один – таким чином і тіло, і мозок будуть налаштовані на хвилю задоволення, і будуть готові до більших подвигів за рахунок стертої межі звичних рамок.

Презервативи. Існування мікротріщин можна й не помітити. І контакти зі слизовою можуть здаватися безпечними. Але в цьому випадку не важливо, як довго знайомі партнери, оскільки потенційних заражень в анусі куди більше, ніж у піхві. Звичайно, необхідно змінити презерватив відразу після "втіх".

Мистецтво маленьких кроків. Почати гарно зі стимуляції пальцем, анальним корком, анальними кульками. Після кожного маленького введення добре зупинятися і оцінювати свої відчуття, але нічого не терпіти не треба: задоволення не терплять. Мій приятель-хірург якось з сумом розповідав, як рятував тендітну дівчину від 30 сантиметрів страпона, цілком застряглого всередині.

Мастило. Треба запастися силіконовою змазкою, використовувати її з самого початку і додавати в міру необхідності (вона не шкодить презервативам, не змивається під водою, не підсихає в процесі). Важливий момент – для іграшок все ж використовують мастило на водній основі, так що гарно б мати обидва варіанти під рукою.

В ідеалі пеніс партнера чи вібратор має бути тонким. Принаймні, для перших еспериментів, коли будь-який зовнішній вплив може видатися надто агресивним.

Чого робити не варто

Терпіти. Ні, в сексі взагалі нічого не потрібно терпіти. Навіть мазохістські задоволення якраз для насолоди болем, а не власною витримкою.

Глибоко дихати, аби продожити, й використовувати інші, нібито духовні, практики в випадку болю чи спазму. Сфінктер схильний скорочуватися в разі болю або паніки, тому за дискомфорту потрібно просто зупинитися. В іншому випадку може статися стресове стискання, за якого обом учасникам загрожує травма і швидка допомога. Де лікар-стажист буде запитувати про погоду, щоб хоч якось відволікти від болю й незручності, поки хірург позбавиться від термінового апендициту.

Використовувати охолоджувальну змазку, або таку, що анестезує. Навіть розігріваюча не підійде, якщо людина не повністю певна, що їй добре.

Починати секс з анального. Ця опція – тільки для експертів, які давно знають усі тонкощі, практикують і можуть додати цінну заувагу.

Іграшки

Аналькі кульки на кшталт "ялинки" з діаметром, що збільшується. Їх можна навіть не відчути при введенні, проте повільний зворотний рух може додати нових відчуттів до скарбнички.

Анальні корки з силікону. Є сенс обирати ті, що приємні на дотик, це як мінімум посилить відчуття безпеки.

Імітатори кунілінгусу, для посилення стимуляції і більшого задоволення

Масаж

Техніка чимось схожа на масаж для стимуляції клітора, під час якого не торкаються безпосередньо "зірки вечірки". Водити пальцем потрібно по колу, поступово звужуючи діаметр. Потім обережно проникати і рухатися назад-вперед, прислухаючись до відчуттів партнера. Поступово можна додати 1 або 2 пальці, потирати внутрішню поверхню, створюючи більше розслаблення м'язів і активніше стимулюючи скупчення нервових закінчень, яких тут хоч відбавляй.

Пози
  • партнер обличчям донизу, подушка під животом, чи під коліном, якщо нога зігнута
  • dog-style, але обережніше з колінами – під ними має бути пружно і м'яко
  • партнер лежить на спині, подушка під тазом, із зігнутими або прямими ногами
  • з упором на стіл або спинку дивану. Обережно, не послизніться на змазці.
Спеціальні поради від тих, хто практикує
  • той випадок, коли 17 см значно приємніші від 25.
  • у позі вершниці можна отримати додатковий бонус на кшталт стимуляції клітора і просто новий ракурс задоволення
  • тренування м'язів тазового дна допомагає і додатковому задоволенню обох за рахунок розслаблення-стискання, і вмінню розслабитися, і щоб запобігти проблемам з тонусом сфінктера і кишківника
  • не варто їсти завчасно малинове варення з кісточками і помідори зі шкіркою.

До речі, чому?

Читайте також:

Сколько раз нужно заниматься сексом

9 самых модных секс-клубов мира

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.