До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Півсторіччя в моді: Rizzoli випускає книгу про Ральфа Лорена

У 1967 році Ральф Лорен, син бідних єврейських імігрантів з Російської імперії, позичив 50 тисяч доларів – і відкрив свій перший магазин, де почав торгувати краватками під маркою Polo. Успіх прийшов миттєво: за рік Лорен відкрив власний відділ у легендарному універмазі Bloomingdale's. До 50-річчя Будинку Ralph Lauren видавництво Rizzoli перевидає біографію Лорена, що стала культовою – з новими фотографіями аж до 2017 року. 528 сторінок особистих історій і 965 фотографій – Ральф Лорен нічого не приховує від свого читача.

Фото – Carter Berg

Книга складається з двох частин: у першій Лорен розповідає про свою сім'ю та шляхи, котрі він пройшов. У другій – про іконічні речі, які створив за 50 років. У 2016 році дизайнер випустив цілу колекцію Icons:до не увійшли всі знакові для марки речі – від кашемірових светрів і практичних пальт до легендарних сумок Ricky і жокейських чобіт. У книзі Лорен розповідає, чому саме ці речі стали визначальними у його кар'єрі.

Реклама
Фото – Carter Berg
Ральф Лорен (фото – Bruce Weber)

Книга Ralph Lauren: Revised and Expanded Anniversary Edition виходить 3 жовтня у видавництві Rizzoli.

Читайте також:

Книга на вихідні: "Довлатов", Валерій Попов

Плани на осінь: головні виставки сезону

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.