До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Представили перший трейлер "Ірландця" з Аль Пачіно і Робертом де Ніро

Netflix опублікували дебютний тизер майбутньої кримінальної драми Мартіна Скорсезе. Нова картина отримала назву "Ірландець" і основана на романі Чарльза Брандта "Я чув, ви фарбуєте будинки", що в перекладі з мови мафії означає: "Я чув, ви вбиваєте людей".

Кадр з фільму "Ірландець"

У центрі сюжету – історія про кілера Френка Ширане (Роберт де Ніро) на прізвисько Ірландець, якому приписують вбивство 25 гангстерів, і американського профспілкового лідера Джиммі Гоффа (Аль Пачіно), який таємничо зник 30 липня 1975 року. Партнерами на майданчику двох відомих акторів стали Джо Пеші, який виконав роль боса пенсільванської мафії Рассела Буфаліно, і Гарві Кейтель – кримінальний авторитет Анджело Бруно.

Реклама
Кадр з фільму "Ірландець"
Кадр з фільму "Ірландець"
Кадр з фільму "Ірландець"

"Ірландець" – один з найдорожчих фільмів Netflix. Для створення фільму Скорсезе виділили бюджет у розмірі $ 140 мільйонів, необхідний здебільшого для застосування комп'ютерної графіки – в картині використана технологія цифрового "омолодження". У ролику немає кадрів з фільму, але відомо, що фільм представлять на екрани восени 2019 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.