До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Під час церемонії "Оскар" на сцені буде 40 тисяч троянд

Вже зовсім скоро, 24 лютого, в Лос-Анджелесі відбудеться церемонія "Оскар". Інтригу, який вигляд матиме сцена, відкрив головний сценограф церемонії Девід Корінс. Девід – один з головних сценографів індустрії, який активно працює на Бродвеї, створював декорації для мюзиклу "Гамільтон" і був номінований на "Оскара". Свою сценографію для церемонії він називає "кристалічною хмарою", а головним її елементом будуть 40 тисяч живих троянд.

Художник зізнався, що ідея його декорацій основана на принципах інклюзивності та дружності. "У дизайні я використовував теплі і м'які форми, які створять затишну атмосферу не тільки для тих, хто буде в залі, але і для глядачів, які дивитимуться трансляцію будинку". Вага декорацій – 725 кілограмів.

Реклама

Нагадаємо, що цього року церемонія вперше мине без основного ведучого. Після того, як через скандал у зв'язку з гомофобними висловлюваннями актор Кевін Гарт відмовився вести церемонію, організатори "підключили" до неї цілий ряд знаменитостей, які виходитимуть на сцену – це Деніел Крейг, Вупі Голдберг, Брі Ларсон, Дженніфер Лопес, Гері Олдмен, всього 13 голлівудських зірок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.