До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вайнона Райдер у новому сезоні серіалу "Дивні дива"

Цієї осені на вас чекає багато чудових серіалів. Один з них – фантастичний серіал "Дивні дива" (в інших перекладах "Дуже дивні справи" чи "Загадкові події") з Вайноною Райдер в одній з головних ролей. Трейлер нового сезону показали цими вихідними на фестивалі Comic-Сon, а сам серіал вийде 27 жовтня – якраз на Геловін. З огляду на трихвилинне відео, новий сезон буде по-справжньому похмурим: у ньому багато нових монстрів, голос за кадром читає моторошні вірші, а деякі сцени нагадують культовий фільм "Мисливці на привидів".

Нагадуємо, "Дивні дива" – серіал каналу Netflix, який вийшов у 2016. Його дія відбувається в 1980-ті в штаті Індіана: у місті зникають діти, а тим часом деяка секретна урядова лабораторія ставить досліди над людьми. Серіал став поверненням на великий екран для актриси Вайнони Райдер. У 1990-ті роки Вайнона була зіркою незалежного кіно – знімалася у Джима Джармуша, Софії Кополли та Мартіна Скорсезе, а в 2010-х зробила паузу, з’явившись усього в декількох проектах. Її остання помітна робота була в 2013 році в фільмі "Останній рубіж". У "Дивних дивах" вона грає жінку на межі нервового зриву, в якої зникає дитина.

Реклама

Читайте також:

Фільм тижня: "Дюнкерк" Крістофера Нолана

Усе про костюми нової кінострічки Люка Бессона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.