До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На кого підписатися в Instagram фанату "Гри престолів"

З виходом фінальної серії сьомого сезону "Гри престолів" інтернет розривається теоріями і здогадами щодо того, як будуть розвиватися сюжетні лінії ключових персонажів. Чекати продовження ще довго, а поки можна заглянути до Instagram-сторінки команди найпопулярнішого серіалу сучасності.

Мішель Клептон @micheleclapton

Мішель Клептон, нагороджена премією "Еммі" в номінації "Найкращі костюми в серіалі", є творцем образів Дейнеріс, Серсеї, Санси і Джона Сноу. У своєму Instagram дизайнерка з костюмів "Гри престолів" піднімає завісу до своєї майстерні, ділячись ескізами й фотографіями робіт. Детально ознайомившися зі сторінкою дизайнера, можна дізнатися багато технічних деталей. До прикладу, що розкішна хутрова накидка Дейнеріс, у якій Мати Драконів подорожувала на Північ, зроблена зі штучного хутра.

Реклама
Емілія Кларк @emilia_clarke

У своєму Instagram Мати Драконів Емілія Кларк ділиться думками й порадами на тему моди й краси. Модні пости розбавлені веселими селфі, зокрема, з іншими героями "Гри престолів" за кадром серіалу.

Мейсі Вільямс @maisie_williams

Не дивно, що Instagram героїні Арії Старк досить незвичайний і повен підліткових трендів. Починаючи з фото улюблених пастельних Converse, закінчуючи селфі на бекстейджі Miu Miu, Мейсі Вільямс – яскрава представниця мілленіалів. Однак, як тільки справа доходить до вечірніх виходів на публіку, актриса перетворюється на гламурну красуню, котра публікує свої жіночні образи й вечірній макіяж.

Каріс ван Гаутен @leavecaricealone

Молода мама Каріс ван Гаутен ділиться фотографіями стильного одягу свого сина від модних брендів для маленьких Caramel, Imps & Elfs і Arsène et les pipelettes. Ці неймовірно милі дитячі пости не лишить байдужим, особливо якщо ви – молода мама.

Софі Тернер @sophiet

Instagram Софі Тернер прекрасно переда фанатам образ життя актриси: ось вона на показі Louis Vuitton Resort в Кіото, а ось уже на бекстейджі BAFTAs. Стиль Тернер, що поєднує вбрання від Louis Vuitton разом з casual-майками та джинсами, надихне кожну модницю.

Читайте також:

Где снимали "Игру Престолов": 20 впечатляющих локаций

До і після: як змінилося життя акторів з серіалу "Гра престолів"

Кисти для макияжа из "Игры престолов"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.