До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Улюблені героїні серіалу "Гра престолів"

Сьогодні на каналі HBO стартує довгоочікуваний сьомий сезон серіалу "Гра престолів". Уперше його показали на екранах у 2011 році, та проект став настільки успішним, що інтерес до нього не зникає до цих пір. Однією з причин цьому – потужна робота команди над героями, зокрема, над їх зовнішнім виглядом. Костюми та аксесуари жіночих персонажів нагадують убрання от-кутюр з подіумів модних столиць. Над ними працює Мішель Клептон – британка, відома своєю співпрацею з такими історичними телесеріалами, як "Розум і почуття" і "Коханка диявола".

Мішель Клептон

Також вона двічі виграла "Еммі" в категорії "Кращі костюми" за два епізоди серіалу "Гра престолів". Після п’ятого сезону Мішель зробила паузу в роботі над серіалом і повернулася лиш у сьомому. Її підхід до створення костюмів дійсно нагадує роботу кутюр’є – Клептон продумала символіку кожного будинку і слідує цій лінії уже п’ять років. У день виходу нових епізодів Vogue UA пригадує найкращі жіночі образи культового серіалу сучасності.

Реклама
Мелісандра
Шая
Арія Старк
Санса Старк
Серсея Ланністер
Дейнеріс Таргарієн

Читайте також:

Яким буде новий сезон "Гри престолів"?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.