До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Брудні танці: в чому танцювали герої фільму

35 років тому на екрани вийшов фільм "Брудні танці" з Патріком Свейзі і Дженніфер Грей в головних ролях. Малобюджетний фільм став одним з найкасовіших в США, а танець головних героїв – символом волелюбної молоді Америки, а потім і Європи. Його часто танцюють на весіллях, а Ванесса Параді та Ромен Дюріс повторили його в 2010 році, у французькому фільмі "Серцеїд". В день народження Патріка Свейзі, виконавця головної ролі, згадуємо в чому ж танцювали головні герої фільму.

У танці використані рухи з сальси, мамби і складні танцювальні підтримки. Патрік Свейзі вчив головну героїню цьому танцю протягом усього фільму. Дія фільму відбувалася в 1963-му, але знімався він у вісімдесятих і повністю відображає американську моду тих часів. Штани з деніму, прості білі футболки, кроп-топи і легінси, спідниці-пачки й боді, що облягають, – в цьому тренувалася головна героїня "Бебі".

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.