До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес виходить заміж на зйомках фільму "Одружися зі мною"

У вихідні Дженніфер Лопес впізнали на Манхеттені в розкішній весільній сукні. Інтригу тримали недовго: стало відомо, що просто зараз в Нью-Йорку тривають зйомки романтичної комедії "Одружися зі мною" (Marry Me), де Дженніфер Лопес грає головну роль. Пишна сукня Zuhair Murad з довгим шлейфом, вишивкою і вуаллю – частина образу.

У фільмі Джей Ло грає співачку на ім'я Кет Вальдес, яка за кілька хвилин до свого весілля в Медісон Сквер Гарден дізнається, що її наречений, рок-зірка, якого грає колумбійський музикант Малума, зраджував їй зі своєю асистенткою. У люті дівчина вирішує вийти заміж за першого зустрічного – ним стає випадковий хлопець з натовпу, чия роль дісталася акторові Оуену Вілсону. Режисер фільму – Кет Койро, яка працювала над серіалами "Моцарт у джунглях" і "Безсоромні". У світовий прокат фільм виходить у січні 2020 року.

Реклама

Що стосується самої Джей Ло, то ймовірно, що незабаром вона ще раз одягне весільну сукню, але цілком серйозно. У вересні в вузькому колі сім'ї і друзів співачка і її бойфренд, бейсболіст Алекс Родріґес, відсвяткували заручини.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.