До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про актрису Софію Бутеллу

У трилері "Вибухова блондинка", який виходить у прокат 27 липня, окрім Шарліз Терон є ще одна яскрава актриса. Це 35-річна Софія Бутелла родом з Алжиру, яка зваблює героїню Терон. Хто така Бутелла і чому за нею варто стежити – розповідає Vogue.ua.

Софія Бутелла

У Софії Бутелла розкосі карі очі, ідеальна спортивна фігура і зразковий стиль, який в основному складається з нарядів Chanel. Вона народилася в Алжирі, в 10 років переїхала до Франції, але до сих пір називає себе алжиркою, а сам Алжир – найкращим місцем на землі. Бутелла – професійна танцівниця і чемпіон Франції з художньої гімнастики. До 30-ти років вона зробила неабияку кар'єру в хореографії: знімалася в кліпах Мадонни ("Hung Up", "Sorry" і "Celebration") і їздила з нею в турне, виступала разом з Ріанною, Мерайєю Керрі, Jamiroquai, стала обличчям компанії Nike і заслужила статус однієї з кращих у Франції хіп-хоп танцівниць.

Реклама

Зараз Софія Бутелла робить ставку на кіно. У першій частині фільму Kingsman вона зіграла вбивцю Газель, яка відважно справляється з ворогами: замість гомілок у неї протези-ножі; з'явилася в "Мумії" разом з Томом Крузом, та зіграла екзотичну іншопланетянку в татуюваннях у фільмі "Стартрек: За межами Всесвіту".

Цього року серіальний гігант, канал HBO, почав роботу над екранізацією роману Рея Бредбері "451 градус за Фаренгейтом" – та запросив на одну з головних ролей Софію Бутеллу. Ймовірно, після виходу "Вибуховою блондинки", де Бутелла пристрасно цілується з Шарліз Терон, її чекає парочка цікавих контрактів.

<b>Бутелла 1</b>

Rodarte, Miu Miu, Valentino, Chanel – такий вибір робить Софія Бутелла на червоний доріжках, демонструючи ідеальний смак. Її стиліст – Карла Велч, яка також працює з Олівією Вайлд та Рутт Нега. Стиль Софії Бутелли – це напівпрозорі сукні до підлоги, облягаючі наряди та комбінезони "летучого" крою, що мають ідеальний вигляд на її спортивній фігурі.

<b>Бутелла 2</b>

Читайте також:

Усе про костюми нової кінострічки Люка Бессона

Фільм тижня: "Дюнкерк" Крістофера Нолана

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.