До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній прийом: шовкові хустинки у волоссі

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо відома своїми стильними образами не лише на червоних килимових доріжках, а й у повсякденному житті. Цього разу вона вже не вперше продемонструвала стильний літній прийом: зав'язала шовкову хустинку на низько заплетений хвіст. Амбросіо вибрала шовковий аксесуар канаркового відтінку, який пасував до шоколадного кольору її волосся і небанально прикрасив легку зачіску і розслаблений образ моделі загалом.

Алессандра Амбросіо

Повторити цей прийом зовсім нескладно. Достатньо купити шовкову хустинку з етнічним, геометричним або квітковим принтом і вплести її у зачіску. Амбросіо – не перша, хто взяв до уваги цей модний літній тренд. Стритстайл-активістки щодуху демонструють ефектні прикраси для волосся на вулицях головних столиць моди: недбало збирають ними хвости, прикрашають гульки, вплітають у коси і зав'язують волосся у джгут. Дівчата вибирають як яскраві аксесуари, так і монохромні хустки, таким чином створюючи літні образи, у яких можна вирушити в захопливу мандрівку в східні країни, піти на романтичне побачення і відчути себе сучасною Грейс Келлі або Софі Лорен.

Реклама

Vogue.ua зібрав 10 шовкових хусток, якими легко прикрасити волосся цього літа.

<b>шелковые платки в волосах</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.