До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дева Кассель стала обличчям нового аромату Dolce & Gabbana

Дева Кассель поділилася у своєму Instagram новим проєктом – 15-річна зірка стала обличчям нового аромату Dolce Shine, натхненням для якого послугували квіткові сади узбережжя Амальфі.

Дева Кассель у рекламній кампанії Dolce & Gabbana

На світлинах Дева позує на вулицях Равелло в романтичній мереживній сукні, а в руках тримає букет яскравих польових квітів. Це вже не перша співпраця юної моделі з італійською маркою. Дева регулярно бере участь у шоу Dolce & Gabbana, а з весни 2019 року уклала контракт з брендом.

Реклама

В основі нового аромату Dolce Shine – квітково-фруктова композиція: ноти соковитої айви, манго, грейпфрута, жасмину і флердоранжу, які переплітаються з ароматом сандалу і мускусу, солоними і деревним акордами. Аромат створила парфумер Марі Саламань, відома своєю співпрацею з Guerlain, Jo Malone, Maison Martin Margiela, Mugler, Salvatore Ferragamo та Yves Saint Laurent. Флакон Dolce Shine має ту ж форму, що й попередні аромати колекції. Опуклий жовтий флакон прикрашений яскраво-жовтою кришкою у вигляді квітки, а шийка доповнена чорною репсовою стрічкою з бантом. Новий аромат з'явиться у продажі навесні 2020 року.

Аромат Dolce & Gabbana Dolce Shine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.