До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 ароматів, щоби примиритися з осінньою погодою

Vogue.ua обирає аромати, які допомагають насолодитися моментом тут і зараз, а саме – відчути всю красу осені

Moncler Gamme Rouge

Аромати з гіркими і вологими нотами особливо гарні восени, коли вже пахне опалим листям, починаються дощі, повітря стає прохолодним, а небо – високим, прозорим і холодним. Цієї осені виходить ода англійському лісу, типово британські колони (одеколони) English Oak & Red Currant і English Oak and Hazelnut.

Реклама
Фото до кампанії English Oak, Jo Malone

Композиції обох збудовані навколо терпкуватим, свіжої, деревної ноти англійського дуба, тільки перша відтінена порічками, друга – ліщиною. Варто тільки почати носити – зупинитися неможливо. Ноти дзвенять в повітрі й огортають ароматом лісу.

Гама засобів з лінійки The English Oak, J Malone

Червоне вино, незмінний компаньйон осінніх вечорів, – головна нота нішевого Bloody Wood by Les Liquides Imaginaires. Він навіює думки про старий маєток, де на дерев'яній терасі стоїть крісло-качалка з накинутим на підлокітник вовняним укривалом, на гачку висить мисливська рушниця, в каміні тліють дубові дрова, хтось гортає газету і пахкає трубкою, рудий сетер крутиться біля ніг, а келих наполовину повен – яким-небудь шато лафіт.

Bloody Wood, Les Liquides Imaginaires

Літня новинка Close Up Olfactive Studio дочекалася зіркового часу: в ній ніби зачинене сонце, що віддає спокійною, зрілою бурштиновою амброю. Розкриваючись, вона вивільняє ноти кави і спецій, підв'ялених вишень, білого тютюну і ласих, затишних бобів тонка.

Close Up, Olfactive Studio

Black Phantom, творіння Кіліяна Геннессі, – це торжество чорного гумору, казок і естетики нуар. По-перше, він заточений в лакову шкатулку (що навдивовижу нагадує могильну плиту) з черепом зверху. Страшно красиво. По-друге, на плиті – гравірування: "Memento Mori" ("Пам'ятай про смерть"). Ну і нарешті, його композиція – це казка жахів, на кшталт Кароліни в країні кошмарів Ніла Геймана: нібито і похмуро, але дуже затишно. За це відповідають три кити композиції – ром, кава і чорний шоколад. Ну так, і трохи карамелі, звичайно, – тішити внутрішню дитину.

Black Phantom by Kilian

Аромат нішевого бренду Le Galion 222 – це суміш дубленої шкіри, старих мохів, дубів-чаклунів, що шелестять кронами на вітрі. Шорсткий, сухий, він пахне лісом, грибами, деревами, прілим листям. Але нічого рустикального – з першого вдиху ясно: у нього аристократичне походження і здатність запаморочити голову.

222, Le Galion

<b>Пахнет осенью</b>

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Главные правила выбора парфюма при покупке

Лучшие ароматы, вдохновленные литературой

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.