До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Руки вгору: 5 ідей весняного манікюру

Про сучасну моду кажуть, що вона більше не диктує, а пропонує і дарує повну свободу, головне – знайти те, що справді подобається. Цей принцип можна сміливо застосувати і для манікюру. У новому сезоні на подіумах красувалися найрізноманітніші тенденції оформлення та оздоблення нігтів, тому вибрати точно буде з чого.

Giorgio Armani весна-літо 2019
Червоне полум'я

Червоний манікюр – це класика, з якою складно сперечатися. Цієї весни про нього згадали і на модних показах. Причин у цього камбека кілька: нігті червоного кольору завжди мають акуратний вигляд, такий манікюр доречний з різним одягом, знайти свій відтінок червоного – не складно. Натхнення варто шукати на показах Ryan Lo, Fashion East.

Реклама
Fashion East весна-літо 2019
Ryan Lo весна-літо 2019
Гостре питання

Довгі гострі нігті – несподіваний привіт з моди 2000-х. Причому, повернули їх у модну гонку бренди, орієнтовані на молоду і прогресивну аудиторію, яка 15 років тому ще точно не цікавилася формою своїх нігтів. Покриття можуть запропонувати не менш агресивне, ніж сама форма – від переливчастого відтінку металу до пірсингу нігтьової пластини.

The Blonds весна-літо 2019
Nicopanda весна-літо 2019
Сонячний промінь

Жовтий манікюр несподівано для багатьох увірвався на подіуми під час показу весняно-літніх колекцій. Цей сонячний відтінок точно покращить настрій в очікуванні перших теплих днів.

Natasha Zinko весна-літо 2019
Tibi весна-літо 2019
Уроки малювання

Нігті – це місце для творчості. У новому сезоні це твердження точно сподобається шанувальникам акуратних мінімалістичних малюнків. Причому малювали їх часто на напівпрозорій або максимально світлій основі. Майстри, які працювали на шоу Kith, переосмислили грецький меандр, у Nicole Miller намалювали акуратні язики полум'я, а нігті моделей на показі Moschino мали такий вигляд, ніби хтось намагався розписати на них чорну ручку.

Nicole Miller весна-літо 2019
Moschino весна-літо 2019
Немає чого приховувати

Накладні нігті повертаються, більше того, приховувати їх під щільним покриттям тепер не потрібно. На весняно-літніх показах можна було побачити чимало прикладів, коли вони були просто наклеєними зверху.

Vivenne Westwood весна-літо 2019
Marta Jakubowski весна-літо 2019

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.