До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чорній-чорній кімнаті: колекція макіяжу Givenchy L’AutreNoir

У Givenchy виходить нова колекція макіяжу L’AUTRENOIR, натхненна безкінечністю та красою чорного кольору.

Реклама
ДЛЯ ГУБ

Колекція в колекції – палітра помад Le Rouge Sculpt.

Le Rouge Sculpt – колір і контур в одній упаковці. Має такий вигляд, як ніби помада кидає тінь: основний стрижень, по "гострому" краю якого – ободок з більш насиченого відтінку. При нанесенні це перетворюється на ефект, коли губи нафарбовані яскравим кольором, що темніє до контуру.

Вийде п'ять колірних комбінацій: №1 Sculpt’in Rouge, №2 Sculpt’in Violine, №3 Sculpt’in Fuchsia, №4 Sculpt’in Corail, №5 Sculpt’in Rose.

Помади зберегли it-коди "класики" Givenchy – Le Rouge: шкіряний футляр з металічними шипами, кремове покриття, соковиті пігменти, плюс бджолиний віск та мікросфери гіалуронової кислоти для об'єму та зволоження губ. Аромат помади вибудований навколо мімози, чорної смородини, смоли екзотичних дерев та створений парфумером LVMH Франсуа Демаші (це він придумав Sauvage та Miss Dior, Dahlia Divine Givenchy та Colonia Intensa Acqua di Parma).

Блиск для губ GlossNoirR é v é lateur , Givenchy, лімітований випуск

Абсолютно чорний в тюбику, на губи блиск лягає прозорим покриттям, яке через декілька хвилин змінює відтінок на рожевий – від напівпрозорого до насиченого малинового, залежно від рН губ. Усе завдяки барвнику еозину. Він вбирається в шкіру, завдяки чому губи здаються покусаними (або зацілованими, кому як подобається). Його можна носити й поверх помади, щоб підкреслити глибину кольору.

Олівець для губ Lip Liner Noir Révélateur, No. 12 Universel Noir Révélateur , Givenchy

Звичайно, чорний він тільки для wow-ефекту. Насправді він, скоріше, прозорий, але, зливаючись зі шкірою, набуває холодного малинового відтінку. Олівець універсальний настільки, що увійде до постійної колекції. Ним можна задавати контур, заштриховувати всю поверхню губ або наносити поверх помади. Ніколя Деженн пропонує наносити його в якості помади, покриваючи зверху блиском Gloss Noir Révélateur.

Помада Le Rouge

Восени також вийде 7 нових відтінків помади Le Rouge (зараз їх у лінійці 20): Brun Casual, Rose Broderie, Framboise Couture, Corail Backstage, Rouge Fétiche, Pourpre Edgy.

ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ

Рум'яна NoirR é v é lateur , Givenchy, лімітований випуск

Схоже, це перші у світі чорні рум'яна. Завдяки еозину вони проявляються поступово, створюючи ефект розпашілого (наприклад, на прогулянці) обличчя. З ними важливо не перестаратися, тому що можна отримати гарячковий рум'янець замість злегка зашарілих щік.

ДЛЯ ОЧЕЙ

Підводка Liner Vinyl, № 6 Rosy Black , Givenchy ,лімітований випуск

Тонкий пензель та рідка текстура – важливі, та не визначальні переваги засобу. Головне – його колір: чорний з іскристим чорничним підтоном, чистим та блискучим.

Монотіні Ombre Couture № 20 Rosy Black ,Givenchy, лімітований випуск

У складі – переливчасті частинки, які виблискують бузковими, рожевими та пурпуровими іскрами (власне, такі ж включені й до підводки). Тіні легко розтушовувати, нашаровувати, підводити ними очі – та носити весь день (стійкість вражаюча).

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Готель Каліфорнія: колекція макіяжу осінь-зима 2017/18 Travel Diary Chanel

7 б'юті-засобів у "балетній" гамі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.