До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На повіки ваші: найгарніші тіні цієї осені

Чим прохолодніше надворі, тим сильніше хочеться яскравих барв. Тіні з осінніх колекцій дають змогу створити макіяж будь-якого рівня складності.

Halpern
Chanel
Чотириколірний набір тіней Les 4 Ombres №332 Noir Suprême і чотириколірний набір тіней Les 4 Ombres №334 Modern Glamour, Chanel, лімітований випуск

Тіні №332 Noir Suprême повністю переформулювали. Тепер у них кремова текстура, яка при нанесенні стає пудровою. Розтушовувати і нашаровувати їх дуже легко, можна впоратися навіть пальцями або доданими аплікаторами. Інтенсивність макіяжу регулювати теж легко: тіні можна нанести прозорим шаром або створити мегаінтенсивні smoky eyes.

Реклама
Dior
П'ятиколірні набори тіней 5 Couleurs №517 Intensif-eye і 977 Glorif-eye, Dior, Dior

Похмурі, димні відтінки – б'юті-втілення осінніх тканин: сірого кашеміру, бежевої вовни, винного мохеру, золотистої шкіри. У Dior є власна лабораторія кольору, яка дає змогу видавати нові поєднання відтінків і не повторюватися, а з кожним сезоном заново закохувати в себе покупців.

Givenchy
Дев'ятиколірні набори тіней Prismissime №2 Essence of Browns і №1 Essence of Greys, Givenchy, лімітований випуск

Ці чудові палетки – сіра і рожева – нагадують про плитки шоколаду. Бажання їх придбати з'явиться миттєво. Ніякого глухого матового покриття, тільки мерехтіння різного рівня урочистості. Завдяки цьому, до речі, тіні можна наносити в русі: матимуть вигляд як треба і пожвавлять погляд.

Sisley
Тіні Phyto-Ombres, Sisley

Цієї осені Sisley повністю оновлює колекцію тіней. Тепер до неї входять 20 відтінків. Ніяких наборів і поєднань, тільки монотіні, тому можна вибрати "свій" відтінок – і зберігати йому вірність. У всіх тіней гібридна, оксамитово-кремова текстура. У складі – чисті, яскраві пігменти і частки перламутру. У складі формули – поєднання олій: насіння камелії і шипшини, а також рослинні інгредієнти: екстракт зеленого чаю і білої лілії, які доглядають за шкірою.

Lancôme




Набір тіней Hypnôse Palette, Lancôme

Lancôme переосмислив свої набори для макіяжу. Нові п'ятиколірні палетки мають вигляд чудового градієнта, від світлого до темного. Це практичний інструмент, щоб фарбуватися щодня, незважаючи на його паризьку легкість. Виходить 10 наборів. Єдина трудність – вибрати один з них.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.