До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Mystic Glow: різдвяна колекція макіяжу Givenchy

Напередодні свят французький бренд Givenchy представив різдвяну колекцію макіяжу Mystic Glow, присвячену сяйву і світлу.

Хайлайтер з колекції Mystic Glow, Givenchy, лімітований випуск

Лімітована колекція Mystic Glow складається з унікальних продуктів для святкового макіяжу. У капсулу увійшли: сяюча пудра для обличчя та декольте Givenchy Beauty's Mystic Glow Wet & Dry Highlighter Powder, розсипчаста пудра Prisme Libre Loose Powder у відтінку Satin Blanc, помада Le Rouge Lipstick у відтінках Carmin Escarpin і Grenat Initie, а також кремові тіні-підводка для повік Dual Liner.

Реклама
Лімітована колекція Mystic Glow від Givenchy
Mystic Glow Powder

Лімітована версія сяючої пудри для обличчя і тіла Mystic Glow Powder – справжній must-have. У неї м'яка і ніжна текстура, ідеальна для святкового макіяжу. Також її можна використовувати як хайлайтер для скул і декольте або як тіні-металік, якщо наносити вологим способом. Цей продукт не містить тальки, тому буде легко розтушовуватися і зливатися з шкірою, надавати їй ніжного і сяючого кольору.

<b>Mystic Glow Powder</b>

Le Rouge Lipstick

На час різдвяних свят знаменита помада Le Rouge вбралася в колекційний футляр зі шкіри кольору рожевого золота і вийшла в двох знакових відтінках Carmin Escarpin і Grenat Initie. У помади ніжна напівматова текстура.

<b>помады</b>

Prisme Libre Loose Powder

Розсипчаста матуюча пудра Prisme Libre представлена в найпопулярнішому відтінку Satin Blanc і збагачена перламутровими частинками. Засіб лягає як легка вуаль, надає м'яке сяйво шкірі. Приємним бонусом стала золота дзеркальна кришечка, на якій розцвіли чарівні квіти.

<b>пудра</b>

Dual Liner

Завершальним елементом в колекції стали кремові тіні-підводка для повік Dual Liner в подвійному відтінку. Нова кремова текстура полегшує нанесення ліній, дає змогу рівно фарбувати повіки, а також міксувати відтінки. Першим відтінком Mystic Red є глибокий коричневий колір з червоним підтоном, в той час як Mystic Gold – це поєднання темно-сірої основи з золотистим пігментом.

<b>тени</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.