До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міжгалактичний погляд: різдвяна колекція макіяжу Guerlain

Guerlain представили різдвяну колекцію макіяжу 2018 Cosmic Beauty, яка створює відчуття свята і чар.

Різдвяна колекція макіяжу Guerlain 2018 Cosmic Beauty

У лімітовану колекцію увійшли: 'метеорити' Electric Pearl Meteorites, набір для макіяжу очей і обличчя Electric Look Palette, пудра Ladies In All Climates, помада Rouge G Lipstick в трьох відтінках, помада Guerlain KissKiss Lipstick в двох відтінках і блиск для губ Guerlain Gloss d 'Enfer в трьох відтінках.

Реклама
Різдвяна колекція макіяжу Guerlain 2018 Cosmic Beauty
Для обличчя

Знаменита пудра Ladies In All Climates, яка вперше вийшла ще 1897 року, 2018-го виходить у новому форматі. Її текстура вирівнює і матує колір шкіри, надає їй природного сяйва. Крім того, Ladies In All Climates створює оксамитове і напівпрозоре покриття.

Пудра для сяйва і матування шкіри Ladies In All Climates, різдвяна колекція макіяжу Guerlain 2018 Cosmic Beauty

Лімітована версія знаменитої пудри в кульках називається ''Meteorites Electric Pearl". До неї увійшли чотири відтінки перлин: золоті, мідні, білі і бежеві. Вони здатні надати шкірі ясний, теплий і сяючий вигляд. Поєднання золотих і мідних "перлин" нейтралізує тьмяний колір обличчя, бежевих і білих – відбиває світло і підсвічує обличчя.

Пудра в кульках Meteorites Electric Pearl, різдвяна колекція макіяжу Guerlain 2018 Cosmic Beauty
Для очей

Різдвяний набір Guerlain Christmas Holiday Electric Look Palette складається з 8 відтінків тіней з матовим і металевим покриттям, і двох відтінків хайлайтера. Традиційно тіні можна наносити сухим і вологим способом. Останній ідеальний для вечірнього макіяжу і дає змогу проявити всю красу металевого блискучого покриття.

Набір для макіяжу Electric Look Palette, різдвяна колекція макіяжу Guerlain 2018 Cosmic Beauty
Для губ

Легендарна помада Rouge G з подвійним дзеркалом, яка була спроектована у співпраці з ювеліром Лоренцем Боймером, обзавелася новою упаковкою і трьома лімітованими відтінками з металевим фінішем: матовим блідо-рожевим, блискучим рубіновим і золотисто-коричневим.

Помада Rouge G відтінків 091, 092, 093, різдвяна колекція макіяжу Guerlain 2018 Cosmic Beauty

Rouge R живить, відновлює і наповнює губи завдяки мікросферам гіалуронової кислоти і маслу манго у складі.

<b>Rouge G electric Gold Case</b>

У святковий сезон матова помада Guerlain KissKiss доступна в двох нових відтінках: холодне золото і насичений рубін. Губи можна фарбувати як окремо одним кольором, так і створюючи ефект омбре.

<b>Guerlain KissKiss Lipstick</b>

Вершкова і в той же час легка текстура блиску Gloss D'enfer Мaxi Shine створює відчуття м'якої вуалі на губах і висвітлює губи мерехтливими частинками. У новому сезоні Guerlain представляє три нових металевих відтінки: чайна троянда, палаюча мідь і сяючий рубін (Electric Red, Electric Pink, Electric Copper).

<b>Gloss D’enfer Maxi Shine1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.