До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Матовий слід: Кім Кардаш'ян показує макіяж з 1990-х

16 серпня в продажі з'явиться нова колекція макіяжу бренду Кім Кардаш'ян KKW Beauty під назвою Matte. Колекція натхненна естетикою 1990-х років, коли в моді панували матові текстури і глибокі відтінки.

Кім Кардаш'ян у рекламній кампанії KKW Beauty

Вже тиждень в Instagram-акаунті марки триває активна підтримка нової колекції. На сторінці можна побачити як саму Кім Кардаш'ян, яка демонструє знайомий багатьом макіяж – матові губи в кавовому відтінку, насичені smoky-eyes в сіро-графітовій палітрі, цитриново-коричневу гаму рум'ян, так і моделей у відповідних б'юті-образах.

Реклама
Кім Кардаш'ян у рекламній кампанії KKW Beauty

Образи, в яких фотографується Кардаш'ян, теж натхненні епохою 1990-х: білизняний стиль, гламур у найкращих традиціях Versace або тотальний мінімалізм чорного кольору.

Кім Кардаш'ян у рекламній кампанії KKW Beauty

Сама Кардаш'ян в одному з інтерв'ю розповіла, що її дуже надихають дев'яності: "Я просто обожнюю весь цей гламур і епоху супермоделей. Їхні образи були просто бездоганними і не втратили актуальності дотепер". До речі, свою любов до цієї епохи телезірка висловлює постійно, наприклад, ще кілька місяців тому вона активно носила вінтажні вбрання авторства Versace і Mugler.

Колекція Matte складається з двох частин: Matte Cocoa Collection (бежево-коричнева гама) і Matte Smoke Collection (бежево-сіра гама), а кількість продуктів максимально розумна: дві палетки по 10 відтінків у кожній, шість матових помад і шість олівців для губ у комплементарних відтінках, а також п'ять відтінків лайнерів для очей.

<b>KKW_Beauty</b>
Ким Кардашьян макияж

На окрему увагу заслуговує лінія помад. Кожен відтінок має чіткий асоціативний ряд – Glam, Supermodel, Icon – і стати з ними схожою на Сінді або Клаудію можна без труднощів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.