До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макіяж для зелених очей: 10 кращих засобів

Б’юті-редактор Альона Пономаренко вибрала десять олівців фіолетового відтінку, які найкраще підкреслюють красу та яскравість зелених очей.

Колекціонувати фіолетові олівці для очей я почала якось непомітно для себе. Можливо після того, як з цікавості випробувала лімітований набір тіней МАС, де серед інших був переливчастий бузково-сизий відтінок, який перетворив очі на зелене пляшкове скло. А можливо – після запуску Khôl Couture Waterproof, Givenchy, коли я щедро підвела очі відтінком N°06 Lilac – і зібрала море компліментів.

Реклама
Khôl Couture Waterproof N°06 Lilac, Givenchy

Як би там не було, в тім, що фіолетові, сливові, пурпурові відтінки неймовірно пасують зеленому кольору очей, я переконалася миттєво. І з тих пір у всіх колекціях прискіпливо обираю найскладніші, найдраматичніші, найкрасивіші відтінки бузкового.

Олівець для очей Le Crayon Yeux N°77 Deep Purple з весняної колекції макіяжу Chanel, присвяченої очам

Щоби фіолетовий дійсно зачаровував, краще вибрати відтінки з димчастим підтоном (як в олівця Sisley). Добре, якщо при розтушовуванні проявиться пурпуровий пігмент (як в олівців NYX та Urban Decay). І, звичайно, дуже прикрашають олівець украплення переливних частинок, як в еталонному фіолетовому Purple Choc (водостійкий олівець для очей Chanel). Головне – запам’ятати, що всілякі 'plum', 'purple' і навіть 'burgundy' працюють для зеленооких неперевершено.

<b>твої зелені очі</b>

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Райская птичка: как носить яркий макияж

Новий аромат Gabrielle Chanel: репортаж з Афін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.