До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Fenty Beauty: косметика від Ріанни

Ріанна запускає свою лінію декоративної косметики, що має назву Fenty beauty. Vogue.ua розповідає, коли і де стартують продажі, й що буде представлено в лінійці.

@rihannadailybeauty, Instagram

Про те, що Ріанна запускає власну лінію косметики, стало відомо ще в 2016-му році, та офіційний реліз Fenty Beauty запланований на 8 вересня цього року, як повідомляє офіційна сторінка марки в Instagram. Спочатку косметика буде продаватися лише в магазинах Sephora та Harvey Nichols. Відомо, що вона буде з маркуванням cruelty free (ані самі продукти, ані їх складові не тестуються на тваринах). Самі засоби буде випускати підрозділ LVMH (нагадуємо, що до концерну входять гіганти Sephora, Dior, Guerlain, Givenchy), яке опікується випуском б'юті-лінійок Marc Jacobs Beauty і Kat Von D.

Match Stick, Fenty Beauty

Повний перелік засобів, що ввійдуть до майбутньої лінійки, поки зберігають в секреті. Проте ретельно дозовані тизери дають натяки. По-перше, вийде 40 відтінків тональних засобів. По-друге – ультрасяйливі хайлайтери не найбанальніших кольорів.

@fentybeauty, Instagram
@fentybeauty, Instagram

За відеотизерами, які співачка опублікувала в своєму Instagram @badgalriri, можна зрозуміти, що гама відтінків – тепла, золотисто-молочна. Будемо очікувати тілесних, nude і пастельних засобів. Упаковки засобів створені в пудровий гамі (привіт Pantone і ballet slipper, "балетному рожевому", що ввійшов до переліку головних десяти відтінків осені 2017). З особливим нетерпінням всі чекають на голографічний продукт для губ у відтінку baby pink, який візажисти використовували за лаштунками шоу Fenty х Puma весна-літо 2017.

У рекламному тизері, опублікованому в Instagram співачки, знялися моделі з незвичною зовнішністю і різними відтінками шкіри: Дакі Сот, Слік Вудс, Селена Форрест і Галіма Аден.

Реклама
Останні б'юті-новини: Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.