До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тінт і стейн: секрет натурального кольору губ

Тінти та стейни – не нові слова у світі декоративної косметики, але в цьому сезоні вони переживають бум.

Ann Demeulemeester

Вперше вони з'явилися на корейському ринку, а незабаром марки по всьому світу почали випускати свої версії тінтів та стейнів. Їх феномен полягає в тому, що це не проста помада, чи звичний блиск для губ. Це засіб, який надає вустам природного кольору, тримається рекордні 16 годин й має настільки натуральний вигляд, ніби губи взагалі не нафарбовані, а заціловані. А ще їх можна використовувати як рум'яна, досягаючи ідеального потрапляння тон в тон. Тінт та стейн дещо відрізняються: у першого – рідка, майже водна текстура й м'яке покриття. В той же час стейн може мати такий вигляд, як блиск чи лак для губ, і його покриття може містити переливчасті частинки.

Реклама
Aquilano Rimondi

Тінти та стейни дуже пігментовані, тому колір миттєво вбирається й залишається на шкірі весь день. Деякі – навіть зволожують губи. Так, Dior Addict Lip Tattoo містить гіалуронову кислоту. Він не стягує губи, а насичує їх кольором й надає невагоме покриття.

Dior Addict Lip Tatto

На відміну від перших корейських тінтів, які наносилися рідкої помадою, а потім знімалися як плівка, нові мають різні зручні для нанесення форми. Наприклад, тінт для губ і щік Yves Saint Laurent Kiss and Blush має маленький плаский аплікатор, яким можна рівномірно розподілити продукт по губах (або вилицях).

Трапляється, що тінти нагадують лаки для нігтів – флакон, пензлик, – усе достоту схоже. Такий є у Dior – пігмент для губ і щік Cheek & Lip Glow. Він не просто природно виглядає на шкірі, але й надає їй здорового блиску.

Тінт можна наносити й кінчиками пальців. Таким чином можна досягти максимально природного ефекту.

Temperley London

Властивостями тінтів та стейнів володіють і деякі помади. Так, Chanel Rouge Allure Ink – рідка матова помада, яка завдяки своєму невагомому покриттю має природний вигляд на губах, нещільно вкриваючи їх.

А лак для губ від Rouge Pur Couture Yves Saint Laurent тільки в перші секунди виглядає глянцевим на губах. Незабаром він вбирається і стає матовим, майже непомітним. За допомогою плаского аплікатора можна нанести засіб дуже тонко.

Останні новини краси – в Instagram @vogueua_beauty

Читайте також:

Kiss Me: 13 стійких помад, які залишать слід у пам'яті, а не на шкірі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.