До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шик та блиск: 5 способів носити гліттер цього літа

Гліттер цього літа переживає небувалу хвилю популярності. Дизайнери чимало використовували його на показах, зірки – на зйомках та в повсякденному житті, а Instagram переповнений дівчатами в блискітках. Носити гліттер можна куди й коли завгодно, якщо ви, звичайно, не співробітник банку.

Vogue.ua обрав 5 способів, як можна носити гліттер.

Реклама
Fendi
Губи

Гліттер матиме дуже ефектний вигляд на вустах і візуально збільшить їх без ін’єкцій краси. Це прекрасна ідея для ефектного вечірнього макіяжу.

Fendi
Очі

На перший погляд може здатися, що це достатньо стандартне застосування, але насправді варіацій макіяжу очей з гліттером існує безкінечно багато. Можна зробити що завгодно: від легкого м’якого сяяння на повіках до зухвалих яскравих стрілок.

Marc Jacobs
Dries van Noten
Брови

Якщо в минулих сезонах красиву лінію брів візажисти пропонували підкреслювати світлими перламутровими тінями, то цього літа це можна й потрібно робити за допомогою гліттера будь-якого кольору.

Giambattista Valli
Вуха

Це одне з найбільш оригінальних застосувань. На показі колекції Giamba для сезону весна-літо 2017 глітер нанесли моделям на найрізноманітніші частини обличчя і голови, зокрема й на вуха.

Giamba
Нігті

Літо – найбільш доречний час для яскравого манікюру. Можна малювати складні блискучі візерунки, занурити всю поверхню нігтя у гліттер, або ж зробити ефект "битого скла".

Giamba

Читайте також:

Золотой запас: блестящие веснушки

Красота у бассейна: влажные укладки сезона

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.