До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Б'юті тренд: gym skin

Захоплення здоровим способом життя і правильним харчуванням помітно вплинуло на б'юті-індустрію. Вже два сезони поспіль у тренді здорова, енергійна й суперзволожена шкіра обличчя. Досить точну назву – gym skin – їй дала візажистка Вел Гарланд, яка створила макіяж на показі Giambattista Valli з природнім "пост-дренажним" ефектом.

Giambattista Valli
Giambattista Valli
Giambattista Valli

І справді, така шкіра виглядає, неначе після якогось забігу на марафоні або тренування на TRX-петлях – коли відчутний притік крові й кисню освіжає шкіру. "На обличчях моделей помітний деякий блиск, – розкриває концепцію такого макіяжу Вел Гарланд. – Дівчата не хочуть нічого бачити на шкірі, їм просто потрібно, щоб вона сяяла зсередини. Це явний натяк на спорт, оскільки кожен після тренування виглядає свіжим і світиться".

David Koma

Але якщо Вел Гарланд дала тренду назву, то Ендрю Гілмор, візажист шоу David Koma і амбасадор NARS UK, втілив ідею у найкращому її вияві: шкіра моделей ефектно заграла за лаштунками здоровим вологим блиском. Покус Гілмора не у використанні особливого хайлайтера, а в засобах зі світловідбиваючим складом. Серед них, як ті, що доглядають за шкірою і готують її до макіяжу, наприклад, зволожуючі крем і тонік або висвітлюючий концентрат з вітаміном С, так і тонізуючі засоби NARS – кремовий консилер і напівпрозорий тональний крем зі зволожуючими властивостями. Завершальний акорд – рум'яна-бронзер Craving Dual-Intensity Blush (складаються з двох відтінків перлів і бронзи): легкі акценти ніжно-рожевого Гілмор розставив на лобі, спинці носа, яблучках щік ближче до переносиці, а також на підборідді і ямочці купідона, а сяючим блиском бронзового піска скоригував овал обличчя – у зоні під вилицею і заходячи на скроні по краю над бровами.

David Koma
David Koma
Ендрю Гілмор за лаштунками показу David Koma

Здорова, енергійна і випещена шкіра була у моделей і на показі Isabel Marant. Візажист шоу Ліза Батлер розповідає: "У жінки Isabel шкіра світиться від того, що вона дотримується дієти і постійного режиму тренувань. Я просто трохи пробудила шкіру масажем з ароматерапією перед тим, як наносити макіяж". Сяючих спортивних дівчат ми помітили на показах Gucci і Versace: б'юті-тренд захопив усіх – від Нью-Йорка до Мілана.

Isabel Marant
Isabel Marant
Isabel Marant
Isabel Marant
Gucci
Gucci
Gucci
Versace

Читайте також:

Лучшие многофункциональные средства для nude-макияжа

Реклама

5 обновленных средств Guerlain для сияния кожи

Под покрытием: лучшие маски для лица

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.