До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Третє око: хто така Мімі Чой, автор макіяжу Езри Міллера на Met Gala

Езра Міллер став тим гостем Met Gala, який затьмарив всіх інших запрошених. Він прикував до себе увагу публіки і преси, а від його обличчя неможливо було відвести погляд. Кому належить створення його гіперреалістичного макіяжу, читайте в матеріалі vogue.ua

Езра Міллер

Художницю з макіяжу звуть Мімі Чой. Щоб підготувати Езру до виходу на червону доріжку, вона спеціально прилетіла з Канади, де живе і творить. Мімі прославилася своїми дуже реалістичними роботами, які робить на обличчях і тілах моделей (а також на своєму власному).

Реклама
@mimles

В історіях свого Instagram-акаунту вона опублікувала фото, з яких зрозуміло: робота над складним макіяжем Езри почалася о 4 ранку.

@mimles

Мімі народилася в азіатському Лас-Вегасі, Макао, колишній португальській колонії. Тому вона вважає, що ввібрала європейську і азіатську культури. У 90-х батьки перевезли юну Чой до канадського Ванкувера. 2014 року Мімі закінчила Blanche Macdonald Centre, головну канадську школу з мистецтва макіяжу та зачісок. Сьогодні в Instagram Мімі Чой – мільйон шанувальників, у листопаді минулого року вона запустила колекцію макіяжу в колаборації з американською маркою Mehron Beauty.

@mimles

Її надихають роботи нідерландського графіка Мауріца Корнеліса Ешера, що прославився літографіями у стилістиці логічного парадоксу. Ну і, звичайно, роботи Сальвадора Далі. Разом з тим, візажист намагається обмежити свій інформаційний простір і не дивиться на роботи колег – каже, що береже свій почерк і боїться чужого впливу.

@mimles

Як це часто буває (згадаємо історію Яеї Кусами), у таланту Чой – не тільки позитивні джерела натхнення. Вона каже, що страждає розладами сну, а деякі її роботи – відображення нічних кошмарів і галюцинацій. Іноді макіяж Мімі і справді залишає тяжке враження. Але в загальному її талант дійсно вражає.

@mimles

Мімі Чой не створює образи для модних зйомок або за лаштунками модних показів. Але в її портфоліо – роботи для Make Up For Ever, MAC, Kryolan, про саму художницю вже писав Teen Vogue, а її робота прикрасила обкладинку альтернативного видання Tush Magazine. Можливо, успіх на Met Gala приведе до нових можливостей.

@mimles

Напередодні Met Gala Чой провела весь день на ногах (нагадаємо, робота над образом почалася о 4 ранку), а Міллеру так сподобався макіяж і увага публіки, що він до глибокої ночі не міг з ним розлучитися. Розглянемо інші роботи Мімі, теж схожі на оптичні ілюзії.

<b>mimi choi makeup</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.