До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Travel Essentials: найкращі б'юті-засоби для подорожей

Сезон канікул у розпалі. Б'юті-редактор Альона Пономаренко обирає засоби для подорожей, які повернуть свіжий вигляд після довгого перельоту, стануть в нагоді в дорозі й не обтяжать багаж. Їх усі можна знайти в б'юті-корнері SanahuntLuxuryDepartmentStore, де зібрані кращі нішеві бренди з усього світу

ЗАХИСТ ВІД СОНЦЯ

Тональний кушон Aqua BB, SPF 40 американської марки 3Lab

Реклама

Я прекрасно знаю, як згубно сонце діє на шкіру: викликає пігментацію, зморшки, сушить і стоншує. Але виходити на люди з обличчям, на якому видно білі розводи від сонцезахисного засобу, не можу. Тому завжди шукаю багатофункціональні тональні основи, які роблять шкіру бездоганною, а до того ж захищають від ультрафіолету і зволожують. Ідеальна в цьому сенсі знахідка – тональний кушон Aqua BB, SPF 40 американської марки 3Lab. У місті цілком можна обійтися ним одним і не везти у відрядження санскрін на додачу до тону.

Як і всі кушони, він зручно запакований, легко наноситься і приємно охолоджує, добре зволожує, а до того ж – захищає від окисного стресу, який пошкоджує клітини шкіри. Мені подобається, що у нього оксамитове покриття без ефекту стробінга. Покриття – напівпрозоре, тобто серйозних проблем він не приховає. А ось вирівняти тон і злитися з шкірою здатний запросто. SPF40 – теж відмінний показник. Головне, не намагатися перевірити його опівдні на яскравому сонці: від такого екстриму жоден крем не врятує. У складі – рожева вода, пептиди, екстракти вівса і кореня солодки.

ДЛЯ ВОЛОССЯ

Дорожний набір для волоссся Purifying Travel Kit, Christophe Robin

Професійний колорист Крістоф Робен, у якого обслуговується пул топ-моделей та кінозірок, випустив набір для подорожей, до якого увійшли шампунь, м'який скраб для шкіри голови з детокс-ефектом, зволожувальний крем для волосся – все з екстрактом жожоби. Скраб містить морську сіль і не залишає після себе жодних слідів, зате розчиняє відмерлі клітини, покращує кровообіг і легко змивається водою. Це неоціненно: шкіра починає "дихати". До того ж є два бонуси: засоби – унісекс, тобто підійдуть парі, а ще вони упаковані в зручну бавовняну косметичку на блискавці. Найкраще засоби підійдуть тим, хто страждає від волосся змішаного типу – масного біля коренів і сухого на кінчиках.

Дорожний набір для волосся Purifying Travel Kit, Christophe Robin

Сухийшампунь Dry Shampoo Mini , Show Beauty

Незрозуміло, як люди жили раніше, поки не винайшли сухий шампунь. У спеку, коли зачіска втрачає свіжість швидше, ніж зазвичай, він миттєво відновлює вигляд (а це значить – мінус годину часу на миття і гаряче вкладання, яке шкодить волоссю). Та це не єдина його перевага. З сухим шампунем Show Beauty легко домогтися модної текстурованої укладки – недбалої, але вражаючої, – як у француженок.

Сухий шампунь Dry Shampoo Mini, Show Beauty

У складі – порошок тапіоки, збагачений крохмаль, арганова олія й олія жожоби, вітаміни, антиоксиданти, екстракти алое, манго, ківі та імбирної лілії. Формат 'mini', 50 ml, ідеальний для подорожей (його можна брати в ручну поклажу), але для тих, хто закохається в нього серйозно і надовго, випускають і в великому об'ємі (265 ml).

ОЧИЩЕННЯ

Ультразвукова силіконова щітка (дорожня версія) Luna Go , Foreo

Багато хто знає, що якщо нехтувати правильним очищенням в поїздках, то потім шкіру доведеться відновлювати довгими сеансами у косметолога (на які ще спробуй знайди час). Тягти з собою повну валізу спеціальних засобів теж не хочеться. Foreo випустив мобільний б'юті-гаджет – дорожню щітку для вмивання. Вона злегка вібрує, а м'які силіконові щетинки полірують шкіру, ідеально очищають пори та видаляють забруднення.

Ультразвукова силіконова щітка (дорожня версія) Luna Go, Foreo

Більше того, зворотною хвилеподібною стороною можна робити масаж, який посилить дію антивікових сироваток. Для кожного типу шкіри – свій колір: для нормальної – рожева, для жирної – блакитна, для комбінованої – синя, для чутливої – бузкова. Чоловікам дісталася найкрасивіша – чорна. Досить однієї хвилини, щоб шкіра променіла чистотою.

НІГТІ

Набір для педикюру Sole Survivor, Nails Inc

Ті, хто в поїздках втомлюється від одного і того ж відтінку лаку на нігтях, оцінить набір з двох тропічних квітів: фламінго та фіолетового. У набір включена футуристична пилка-полірувальник для ступень, які від піску, гальки або цілого дня на шпильках втрачають бездоганну гладкість. Кілька секунд після душу – й шкіра знову шовкова. Головне, не забути, що гаджетом можна користуватися тільки на сухій шкірі.

Набір для педикюру Sole Survivor, Nails Inc
Зволоження й відновлення

Олія для обличчя Rose De Mai Face Oil , Chantecaille

Усього 30 мл, крихітний флакон, та ефект – перевершує очікування. Після літака, кондиційованого повітря в машині, солоного вітру в обличчя або палючого сонця олія з найчистішим екстрактом травневої столістної троянди з французького Ґрасса пом'якшує шкіру, відновлює її колір (за це відповідає екстракт кори чилійського дерева), ущільнює (завдяки бразильському крессу).

Олія для обличчя Rose De Mai Face Oil, Chantecaille

Топ-модель Амелін Валад каже, що оліями користуються всі француженки, навіть (особливо) ті, у яких змішана шкіра. Декілька крапель розтирають в долонях – і притискають їх до обличчя. Ароматерапія – побічний (й такий приємний) ефект. Тим, кому зволоження завжди бракує, можуть змішувати олію з кремом для обличчя або тональним засобом.

ТОНІЗУВАННЯ

Зволожувальний міст для всіх типів шкіри Queen of Hungary Mist Travel Size, 30 мл, Omorovicza

Орім того, що димка освіжає й охолоджує шкіру, вона ще приємно й свіжо пахне (аромат натхненний "Водою Угорської Королеви", яку в XIV столітті піднесли Королеві Ержебет).

Зволожувальний міст для всіх типів шкіри Queen of Hungary Mist Travel Size, 30 мл, Omorovicza

Вона відмінно тонізує і зволожує завдяки екстрактам шавлії, рожевої й апельсинової води, фосфоліпідів. Її можна розпорошувати на обличчя й на тіло, на чисту шкіру й поверх макіяжу, щоб закріпити його.

SOS-ЗАСОБИ

Нерідко буває, що після літака є час тільки на душ – а потім призначені зустрічі, заходи або просто прогулянка, яку не хочеться псувати своїм втомленим виглядом. Для цих випадків існують SOS-засоби.

Маска Essence Mask, Mikimoto Cosmetics

Засіб займає мінімум місця: крихітний пакетик-саше, в якому – маска з 100% -ї бавовни, просочена еліксиром краси. У ній потішно робити селфі – завдяки бета-каротину в складі, у неї колір, як у куркуми.

Косметична маска з есенцією Essence Mask, Mikimoto Cosmetics

Достатньо десяти хвилин, аби відновити шкіру після ранніх підйомів, недосипання, перельоту, зволожити і підтягти її, розгладити зморшки.

Маска – патч The 7 Minutes Anti-Aging Brightening Mask, EviDenS de Beauté

Маска працює як будильник – миттєво пробуджує втомлену шкіру. У складі – потрійний колаген, зволожуючі і підтягуючі інгредієнти, які проникають швидко і глибоко. Обличчя змінюється на очах: шкіра стає ніжною, пружною, сяючою і свіжою.

Маска-патч The 7 Minutes Anti-Aging Brightening Mask, EviDenS de Beauté
АРОМАТ

Парфумерний дорожній набірKilian Silver Travel Spray – Summer Wardrobe, Kilian

Відрядження або відпустка – ще не привід проявити парфумерний аскетизм, – вважаємо ми в редакції Vogue. І тому перебуваємо в постійному пошуку способу оптимізувати свій б'юті-багаж. І тут набір Kilian – знахідка. До нього входять чотири витончених флакони по 7,5 мл (іскристі, свіжі, тонізуючі аромати Moonlight in Heaven, Bamboo Harmony, Flower of Immortality, Vodka on the Rocks) і фірмовий атомайзер.

Парфумерний набір Kilian Silver Travel Spray – Summer Wardrobe, EDP 4x7,5 мл

Усі засоби можна знайти в б'юті-корнері Sanahunt Luxury Department Store чи придбати одним кліком.

Більше краси – в Instagram @vogueua_beauty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.