До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Арт-директор Bobbi Brown провів майстер-клас у редакції Vogue UA

Нещодавно в редакції Vogue UA трапився найбільш пам'ятний ранок за останній час. Причиною цьому став б'юті-сніданок з Едуардо Феррейра, арт-директором косметичного бренду Bobbi Brown.

Кімната, в якій зазвичай проходять наради, і яка у всіх асоціюється виключно з роботою, перетворилася цього ранку на б'юті- і гастро-рай. Едуардо з командою помічників провів майстер-клас, розповів про основні правила нанесення макіяжу і про новинки бренду.

Реклама

Едуардо працює з Bobbi Brown вже більше 15 років. Він, як і команда косметичного бренду, розділяє філософію – бути тим, хто ти є, поважати свою особистість, а косметику використовувати саме для того, щоб підкреслювати свою красу і унікальність.

Команді Vogue UA майстер дав поради з нанесення щоденного макіяжу.

- Починати треба зі зволоження шкіри. Всі продукти, які для цього використовує Едуардо, маркуються словом Hydrating.

- Одна з новинок бренду – еліксири Remedies. Вони борються з різноманітними проблемами шкіри: подразненнями, висипаннями або зневодненням.

- При виборі тонального засобу варто звернути увагу на відповідний вашому кольору шкіри відтінок, також ліпше користуватися саме стіками.

- Тональну основу рекомендується наносити пензлем, а не пальцями рук.

- В якості пудри Едуардо радить застосовувати текстури, які будуть усувати надмірний блиск.

- При роботі з очима краще почати з брів. Рекомендується завжди зберігати природну форму і лише трохи підкреслювати її тінями відповідного відтінку. Потім зафіксувати все гелем.

- Для повік краще використовувати нейтральні кольори: сірий, чорний і білий.

- На губи Едурдо рекомендує наносити олівець і блиск такого відтінку, який відповідає кольору губ.

Фотограф: Serafimovich Alexandra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.