До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 найяскравіших чоловічих кардиганів сезону

Коли справа доходить до вибору одягу в період, коли погодні умови змінюються ледве не щогодини, кардиган стає важливим елементом гардероба, який має бути в кожного чоловіка.

Тимоти Шаламе мужской кардиганТімоті Шаламе

Кардигани легкі, чудові для створення багатошарових образів, їх можна носити замість піджака або жилета для офіційніших заходів. Не менш доречний і стильний вигляд він матиме під час прогулянок з друзями або робочих зустрічей. Ця річ прекрасно пасує до всього: як строгих штанів і сорочок, так і футболок з джинсами.

Реклама
Гарри Стайлс в кардигане JW AndersonГаррі Стайлс у кардигані JW Anderson

Як і багато інших типів чоловічого одягу, кардиган має військову передісторію. Назву дістав на честь в’язаного вовняного жакета, який під мундир вдягав Джеймс Томас Браднелл, 7-й граф Кардиган, британський генерал-майор, який привів знамениту легку кавалерійську бригаду в бій під час Кримської війни. Згодом цей предмет одягу перетворився на звичний для нас светр.

A$AP RockyA$AP Rocky

Безліч знаменитих чоловіків — від Девіда Бекхема до Денієла Крейга — демонстрували, що кардиган — це стильна й універсальна річ. І якщо вони вибирають класичні й стримані моделі, то молоде покоління сміливо експериментує з кольором, принтами й формами цього різновиду одягу. Але незалежно від того, на чий бік ви пристанете, найкращі кардигани зроблять ваше вбрання продуманішим і мудрованим. Головне пам’ятати, що між образом крутого гіпстера й незграбного на вигляд Кларка Кента 80-х років є тонка межа.

<b>Men_Cardigans_2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.