До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші чоловічі пуховики сезону осінь-зима 2020/2021

Пуховик один із найпрактичніших і найфункціональніших елементів зимового чоловічого гардероба, популярний у всіх вікових категорій. Цієї зими дизайнери пропонують обрати об'ємні моделі, стегані і вкорочені бомбери, а також "лижні" куртки, які тепер уже не асоціюються лише зі спортивним стилем. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими чоловічими пуховиками сезону осінь-зима 2020/2021.

Jacquemus
Fendi
Burberry

Популярність об'ємних, навмисно гіпертрофованих моделей продовжує зростати. Так, свої варіанти представили Fendi, Burberry і Jacquemus. Ріккардо Тиші залишився вірним собі і презентував пуховик з фірмовим принтом, а Симон Порт Жакмюс зробив ставку на відтінок річкового перламутру, нетипового для чоловічого гардероба, що робить такий верхній одяг ще ефектнішим. Додати образу яскравості допоможе пуховик Fendi бренд представив стильний лук в головних кольорах наступного року за версією Pantone. Не менш популярні цієї зими і стегані варіанти такі можна знайти в колекціях Acne Studios і Berluti. З приводу укороченого стеганого бомбера радимо звернутися до Louis Vuitton такий верхній одяг багатофункціональний і добре римується і зі спортивним, і з casual-стилем.

Реклама
Louis Vuitton
Acne Studios
Berluti

Також цей сезон прославив пуховики, що наче зійшли з гірськолижних трас. Головний трюк стилізації таких курток гра на контрасті. Радимо комбінувати об'ємну лижну куртку зі строгими брюками і лоферами, як на показі Iceberg, або оксамитовими брюками-карго і рукавицями зі шкіряними вставками, як у Giorgio Armani. Незвичайну парку відтінку карамелі, як в колекції Neil Barret, краще поєднувати з будь-якими снікерсами і сумкою crossbody на тонкому ланцюжку.

Iceberg
Giorgio Armani
Neil Barret

Vogue.ua зібрав 10 наймодніших чоловічих пуховиків цієї зими, які можна придбати онлайн уже зараз.

<b>мужские пуховики</b>
Самые модные мужские пуховики сезона осень-зима 2020/2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.