До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Одягнутися як: співак Джастін Тімберлейк

Небагатьом молодим попзіркам вдається зійти на вершину слави в дорослому віці, але Джастін Тімберлейк зробив це. Протягом усієї кар'єри він досягав нових висот як у творчості, так і в модному світі. Сьогодні в нього бездоганний смак, але це було не завжди так. З нагоди його дня народження vogue.ua розповідає, як Тімберлейку вдалося стати одним із найстильніших чоловіків.

Кінець 1990-х, період 'N Sync — стиль Джастіна далеко не найкращий. Як учасник бой-бенду, Тімберлейк найчастіше носив мішкуваті речі, дивні шапки, oversize-джинси і джемпери. Часом він досягав апогею несмаку, але про це ні співак, ні ми згадувати не хочемо. Єдине, що вдавалося Джастіну в цей темний період — влучно вибирати протисонцеві окуляри. Практично завжди вони були крутими й рятували безглузді образи.

Реклама

Після розпаду групи в Джастіна почалася сольна кар'єра та новий етап у пізнанні модного світу. Він позбувся пергідрольних кучерів і викинув із шафи одяг, який взагалі не варто було купувати. Хоча його вбрання досі залишаються трохи мішкуватими, але вигляд мають значно кращий. У його гардеробі з'явилися класичні штани, шкіряні куртки та капелюхи (які й сьогодні залишаються головним аксесуаром в його шафі).

2000-ті — період закладення основ стилю Джастіна. Тоді завсідниками його образів стали класичні сорочки, джинси та білі кросівки, з якими він не розлучається й сьогодні. Тімберлейк навчився грамотно комбінувати речі, а головне — вибирати їх за розміром. Гімном того часу назвемо пісню Sexy Back, адже співак і справді набув сексуального вигляду.

З виходом альбому 20/20 Experience 2013 року Тімберлейк досяг кульмінації свого стилю. Він не тільки з'явився на обкладинці альбому в костюмі Tom Ford, але й почав дружити з дизайнером. Їхня співпраця перетворила Тімберлейка на нового Кері Ґранта. Звичайно, коли впродовж майже шести хвилин співаєш про suit & tie, то мати поганий вигляд у костюмі апріорі неможливо.

Відтоді, як його шляхи з Фордом перетнулися, кожен формальний вихід співака став влучним потраплянням у ціль. Найчастіше Тімберлейк вибирає класичний чорний смокінг, костюми сірих і синіх відтінків, білу сорочку та краватки в тон костюма. Він рідко зраджує такому вибору, але якщо і робить це, то має не менш чудовий вигляд. Один з найкращих його виходів — костюм і сорочка в дрібну клітинку в комбінації з фактурною краваткою і трибарвною хустинкою-паше.

Навіть якщо Тімберлейку не потрібно на червону доріжку або на сцену, він все одно вбирається. У повсякденному житті комбінує джинси, сорочки, бомбери та шкіряні куртки. Замість оксфордів взуває черевики або кросівки.

2018 року співак дещо віддалився від свого іміджу "чоловіка в костюмі" й увійшов на територію "чоловіка-лісника", що може пояснити його останній альбом Man of the Woods, на підтримку якого він створив колекцію з Levi's. Його дедалі частіше можна помітити одягненим у фланель, джинси й потерті шкіряні куртки. Незмінними залишаються аксесуари: капелюхи, шапки й окуляри.

Сьогодні, незалежно від того, в чому з'явиться Тімберлейк, він матиме чудовий вигляд. Чи то це буде suit and tie на сцені, чи то сорочка з джинсами під час прогулянки з дружиною. Він отримав уроки від своїх ранніх провалів, пов'язаних з одягом, і створив власний стиль — індивідуальний і класичний водночас.

<b>JT fashionista</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.