До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий Голлівуд: основи стилю Тома Голланда

Переходячи за межу підліткового віку, складно знайти себе, ще складніше — сформувати власний стиль. Багатьом молодим знаменитостям це вдається. Для цього в них є стилісти, та й публічність грає не останню роль, але зайняти свою нішу у світі моди навіть їм буває складно. Зірка "Людини-павука", американський актор Том Голланд, якому сьогодні виповнилося 27 років, — один з тих, хто зумів це зробити.

Том ХолландТом Голланд

Першу популярність Тому Голланду принесла роль сина героїв Евана Макгрегора й Наомі Воттс у драмі "Неможливе" (2015). На шляху до зоряного статусу він став другим британцем (услід за Ендрю Гарфілдом), який приміряв на себе костюм зі спандексу головного супергероя американської кіноіндустрії, Людини-павука. У цій ролі Том уперше з’явився на екрані у 18-річному віці. Через шість років він став однією з найяскравіших молодих зірок всесвіту Marvel. І одним з високооплачуваних акторів 2019 року.

Реклама
Том Холланд
Том Холланд

В одязі Голланд спритно поєднує швидкоплинні сучасні тренди й перевірену часом класику. Він часто звертається до знакових речей, які любили носити ікони Голлівуду середини XX століття, і комбінує їх зі звичайним вуличним одягом — наприклад, базові білі футболки носить з формальними піджаками так само переконливо, як зі спортивною толстовкою.

Том Холланд
Том Холланд

В одязі Тома Голланда вгадуються цитати часів рок-н-ролу 1950-х років: стрижка за всіма канонами rockabilly й піджаки з великими вилогами нагадують про головні секс-ікони тієї епохи. І все-таки актор віддає перевагу спокійнішим і перевіреним речам. Наприклад, смугастим сорочкам у стилі 1970-х, які носить із безстрашно розстебнутим коміром для додаткового "кіношного" ефекту, або замшевим курткам за зразком моди 1960-х років.

Том Холланд
Том Холланд

<b>том холланд</b>

Як справжній цінитель класичного чоловічого одягу, Голланд по-справжньому сяє на заходах з дрескодом black tie. Тут йому вдається щосили продемонструвати свою майстерність у підборі костюма. У Голланда, схоже, є окрема гардеробна для зберігання вишуканих двійок і трійок — всі вони приталені й ідеально підігнані по фігурі. Укорочені штани й фірмова посадка slim fit допомагають Тому здаватися трохи вищим.

Том ХолландТом Голланд

У кожного супергероя є зворотна сторона особистості — секретна й непримітна. Голланд показує її світу, коли змінює ідеально скроєні костюми на невимушені вбрання — комфортні, практичні, переважно темних кольорів. У них простежується вплив стилю 1950-х і головних зірок тієї епохи. Напевно, йому подобається бунтарський образ Джеймса Діна — Голланд старанно цитує його, одягаючи на червону доріжку байкерські куртки, чорні джинси й кеди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.