До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній гардероб у стилі героїв серіалу "Нарко"

Популярне кримінальне драматичне шоу Netflix "Нарко" з моменту виходу вражає глядачів увагою до модних деталей у гардеробі головного героя Пабло Ескобара та інших персонажів. У 2020 році французька кіностудія Gaumont у співпраці з платформою Dropdaze оголосила про запуск модного бренду Narcos Los Angeles, одяг якого створюватиметься за мотивами серіалу. У цьому матеріалі Vogue MAN UA розбирає стиль героїв культового шоу й розповідає, на що очікувати від новоспеченого лейбла.

стиле героев сериала Нарко пабло эскобар

Стиль героїв серіалу пройшов випробування часом, утім, як і багато тенденцій 1980-х, які вже кілька сезонів поспіль з’являються в колекціях дизайнерів. "Бариги" віддають перевагу штанам у пастельній гамі або джинсам, сорочкам і поло з принтами.

Реклама
стиле героев сериала Нарко пабло эскобар

Тропічні й квітчасті принти, яскраві відтінки, сорочки із широким коміром — прихильність персонажів до таких речей особливо актуальна в поточному сезоні. Від Prada і Gucci до Tom Ford і Dries Van Noten — строкаті візерунки ледве не в усіх колекціях. Моделі з помітними (і не дуже) патернами — самі по собі самодостатні речі, тому до них краще підбирати однотонні штани чи шорти нейтральних відтінків, або ж джинси. Втім, якщо вам не бракує сміливості поєднати принти й водночас мати доречний вигляд, — експериментуйте.

стиле героев сериала Нарко пабло эскобар

Чи виходили колись сорочки регбі з моди? Популярний повсякденний тренд залишав свій слід щонайменше один раз на сезон. Чи то подіуми Лондона, чи то Парижа, Нью-Йорка, Токіо або Мілана — цю річ завжди переосмислюватимуть відомі дизайнери й щоразу на вельми оригінальний манір. Те ж саме стосується й поло. Обидві моделі постійно вибирають герої серіалу. Підберіть одну з них у зеленому, гірчично-помаранчевому або червоно-брунатному кольорі, щоб домогтися знакового присмаку ретро, і поєднайте такий топ з темними джинсами або прямими штанами світлого відтінку.

стиле героев сериала Нарко пабло эскобар

Одним з найпопулярніших і позачасових принтів, який носять герої "Нарко", стала смужка. Велика або дрібна, вертикальна або горизонтальна — сорочка з таким малюнком чудово пасуватиме до будь-якого гардероба. Зверніть увагу на модель у заглушених відтінках — вона стане прекрасною інвестицією та ще довго не втрачатиме актуальності.

стиле героев сериала Нарко пабло эскобар

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.