До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хрестики-нулики: чоловічі светри з графічними візерунками

Крім панівних flower power та анімалістичних принтів, поточного сезону дизайнери зробили ставку на графіку, а геометричні форми всіх різновидів заполонили колекції модних лейблів.

Pringle of Scotland

Досягнення в галузі технологій сублімованого друку й традиційного виготовлення трикотажу привели до тенденції виробництва складних, барвистих речей з графічним принтом. І тоді як Missoni десятиліттями спеціалізується на трикотажних виробах з їхніми знаковими смужками, інші бренди тільки почали використовувати сміливий дизайн для створення непересічних візерунків на різних типах тканин.

Реклама

<b>graphic-sweater-men-1</b>

Задумані для того, щоб збалансувати широкий спектр суто класичних чоловічих трикотажних виробів, мінімалістичні принти, створені за допомогою прийому color blocking, стали розглядати як свіжий модерністський підхід до створення одягу. Яскраві, але досить стримані светри з графічними принтами являють собою ідеальне поєднання пустотливості та вишуканості. Від простих геометричних мотивів до сучасної інтерпретації стилю артдеко і грайливих форм, що вибухають візерунком яскравих відтінків, дизайнери вибрали светри з графічними принтами як сучасну альтернативу обридлій класиці. Fendi, Giorgio Armani, Kenzo та Iceberg — це лише деякі з провідних модних Домів, які цього сезону продемонстрували геометричну точність, змішавши форми з яскравими барвами.

Rag & Bone

Попри сучасний вигляд і чіткі візерунки, светри з графічним принтом завжди супроводжувалися чистими силуетами. Щоб створити елегантний образ з такою річчю, ви завжди можете вдягнути светр поверх класичної білої сорочки й штанів вузького крою. Довге пальто й правильний вибір аксесуарів також можуть перетворити такий светр на абсолютний символ сучасної розкоші, а шкіряна річ у поєднанні з графічним принтом на светрі обов’язково додасть гостроти образу. Ці візерунки надзвичайно універсальні, оскільки вони ідеально поєднуються з будь-яким відтінком деніму, тому в парі з улюбленими джинсами светр з геометричним принтом матиме вельми самодостатній вигляд.

<b>graphic-sweater-men-2</b>

Принадність геометричних принтів у тому, що вибравши їх, ви не помилитеся. Створюйте сміливі або стримані образи, скоординовані або суперечливі — це ваш шанс поекспериментувати з усіма можливими варіантами.

<b>graphic-sweater-men-3</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.