До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ліонель Мессі отримав "Золотий м’яч" у блискучому піджаку Dolce & Gabbana

29 листопада в Парижі відбулася церемонія вручення премії Ballon d'Or або "Золотий м’яч". Щорічно цю премію присуджують найкращому футболістові календарного року і вважають однією з найпрестижніших нагород у світі футболу. У 2021 році, вже всьоме за свою кар’єру, найкращим футболістом визнали аргентинця Ліонеля Мессі.

Лионель Месси на церемонии вручения премии Ліонель Мессі на церемонії вручення премії "Золотий м’яч", 2021

За своїм "Золотим м’ячем" до театру Шатле Мессі приїхав разом з дружиною Антонеллою Рокуццо і їхніми трьома дітьми. Здається, що вихід сімейства на червону доріжку став резонанснішим за чергову перемогу футболіста. Для спільної появи на церемонії Ліонель Мессі і його сини Чиро, Матео і Тьяго вибрали однакові вбрання. Ліонель був одягнений у виготовлений на замовлення однобортний піджак Dolce & Gabbana зі шпичастими вилогами, повністю розшитий чорними лелітками, і жилет-смокінг. Свій образ він доповнив білою сорочкою, чорною краваткою-метеликом і лакованими туфлями дербі. А сини Мессі були вдягнені в однакові костюми Dolce & Gabbana Mini Me й білі кросівки Dolce & Gabbana Portofino.

Антонелла Рокуццо, Лионель Месси и их дети Чиро, Матео и Тьяго на церемонии вручения премии Антонелла Рокуццо, Ліонель Мессі та їхні діти Чиро, Матео і Тьяго на церемонії вручення премії "Золотий м’яч", 2021

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.