До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: серпень 2020

Щомісяця Vogue UA розповідає про те, яке майбутнє зірки пророкують усім знакам зодіаку.

Коко Шанель народилася 19 серпня 1883 року
ОВЕН, 21 березня — 20 квітня

Серпень дасть змогу сповільнитися, перевести дух і підготуватися до подальших активностей. Саме час завершити всі поточні процеси, роздати борги, розставити крапки над "і" в особистих і ділових стосунках, вивільнивши ресурси для більш усвідомленого нового періоду.

Реклама
ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня — 20 травня

Чудовий час для гармонізації сімейних стосунків і становлення в професійному плані. Дипломатичні таланти допоможуть і в тому, і в іншому. А ті представники знаку, у кого в цих сферах усе добре, яскраво проводжатимуть літо — приємними прогулянками і пікніками в колі близьких.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня — 21 червня

У цей період гороскоп рекомендує прораховувати кожний крок, спиратися винятково на свій досвід і практичні результати. Спокуса погнатися за журавлем у небі може бути дуже великою, але ризики мають себе виправдовувати. Тільки точно вивірені кроки допоможуть досягти довгоочікуваної мети.

РАК, 22 червня — 22 липня

Серпень подарує нову любовну пригоду або збурить стосунки з партнером, який зараз є: представники знаку з головою зануряться в емоційні переживання. Ближче до кінця місяця пов'язані з грошима питання повернуть на землю тих, хто відірвався від реальності.

ЛЕВ, 23 липня — 23 серпня

Найважливіше, що потрібно Левам наприкінці літа, — продемонструвати включеність у навколишні процеси і проявити ініціативу. Чим більше комунікування й активності, тим більше можливостей для здійснення бажаного. Напрацьована репутація може зіграти на руку саме зараз.

ДІВА, 24 серпня — 23 вересня

Зерна починань, висіяні навесні, скоро почнуть приносити свої плоди — варто сконцентруватися на збиранні та освоєнні "врожаю", постійно демонструючи професіоналізм. У серпні особливо важливо розумно розпорядитися своїми ресурсами, щоб мати можливість для розвитку в майбутньому.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня — 23 жовтня

Кінець літа може видатися яскравим, з подіями, що стрімко розвиваються, але водночас конфліктним. Підвищена емоційність здатна спотворювати сприйняття реальності, тому не варто робити поспішних висновків. Вже до початку осені все повернеться у звичне русло.

СКОРПІОН, 24 жовтня — 22 листопада

Серпень розставить багато чого на свої місця, прояснить оманливі ситуації, припинить суперечки. В середині місяця цілком імовірні хороші новини і приємні сюрпризи. Пов'язані вони можуть бути з людьми з минулого, з якими ви давно не спілкувалися, але спогади про яких досі зігрівають душу.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада — 21 грудня

Уміння мислити стратегічно допоможе багато сфер життя адаптувати під зовнішні зміни і при цьому не втратити в якості. Відчуття часу може прискоритися, і багатьом доведеться вчитися вибирати між важливим і терміновим у ще стисліші терміни.

КОЗЕРІГ, 22 грудня — 20 січня

З'явиться можливість закласти міцний фундамент майбутніх проектів, причому практично будь-яке починання супроводжуватиме вдалий збіг обставин. Світ сам відсіє усе зайве — залишиться тільки діяти, бажано, не витрачаючи при цьому на роздуми дорогоцінний час.

ВОДОЛІЙ, 21 січня — 20 лютого

Наприкінці літа захочеться повернутися в минуле і проаналізувати причинно-наслідкові зв'язки у своєму житті. Така саморефлексія допоможе усвідомити вже отримані уроки і уникнути помилок у майбутньому. Практикування вдячності за отриманий досвід уже невдовзі обернеться відчутними результатами.

РИБИ, 21 лютого — 20 березня

Може трапитися, що в серпні доведеться зіткнутися з обмеженням свободи і відчути тиск ззовні. Це, звісно ж, спричинить дискомфорт, але вчасно прийнята до уваги порада значно полегшить вирішення проблемних моментів. Більше того — сторонній погляд на ситуацію стане ключем і до вирішення складних особистих питань.

Текст: Міла Шакун @mila.shakun

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.