До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Friday Playlist: улюблена музика Олексія Когана, артдиректора Leopolis Jazz Fest

Щоп’ятниці в новій рубриці Friday Playlist українські та світові музиканти й меломани збирають для нас особливий плейлист. Для танців, нестримних вечірок, побачень або, навпаки, меланхолійного вечора наодинці із собою (потрібне підкреслити). Продовжує рубрику радіоведучий і артдиректор Leopolis Jazz Fest Олексій Коган.

Олексій Коган

"Музика — це сліди, якими можна повернутися в різні часи свого буття, згадати щось або помріяти про те, щоб прекрасне повторилося знову, — розповідає Олексій Коган. — Сьогодні в читачів Vogue UA Man є нагода стати слухачами. Те, що я пропоную для вас — дуже суб’єктивно, не сприймайте це як менторство або бажання навчити вас чогось. Колись я вигадав для себе уявний діалог із Музикою. Змоделюйте ситуацію й спробуйте пустити в себе, рідного, когось або щось. „Ти хто така?" — запитаєте. — „Я — музика. Посунься трошки, хочу посидіти поруч із тобою".

Реклама

У першій частині цього уявного плейлиста можна танцювати, у другій — заглибитися в себе або послухати цю музику з кимось близьким. А головне мала рацію людина, яка сказала: з усіх, що існують у світі, шумів, Музика — найдорожчий і неповторний".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.