До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джо Байден став новим президентом США

Президентські перегони у США, за якими стежив увесь світ, добігли кінця. За попередніми даними, перемогу в них здобув представник демократичної партії Джо Байден. За повідомленнями CNN, він отримав 273 голоси вибірників, а його опонент Дональд Трамп лише 213. Інформагенція Associated Press заявляє про ще більший розрив — 284 голоси проти 214-ти.

Джо Байден (портрет)Джо Байден

Відреагували на цю інформацію і самі кандидати. Джо Байден у себе в Twitter написав: "Після закінчення кампанії прийшов час облишити гнів і жорстку риторику позаду. Нація повинна знову об'єднатися". Дональд Трамп, чинний президент США, своєю чергу заявляє, що вибори ще далекі від завершення, адже Байден не отримав перемоги в жодному з ключових штатів, а медіаагенції підіграють Байдену.

Реклама
Президентские выборы в США

Нагадаємо, що Джо Байден — один із найдосвідченіших американських політиків, який за час своєї кар'єри займав різні посади — у 30 років він став одним з наймолодших сенаторів, а під час президентства Барака Обами посідав пост віцепрезидента США. Цікаво, що Джо Байден стане найстаршим президентом США за всю історію — на час інавгурації йому буде 78 років.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.