До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 несподіваних дружніх відносин принца Гаррі зі знаменитостями

Від родини Бекхемів до Ріанни — розповідаємо про знаменитостей, які несподівано подружилися з колишнім порушником спокою королівської сім’ї.

Джордж і Амаль Клуні
Амаль и Джордж КлуниАмаль і Джордж Клуні

Клуні, які були зірковими гостями на весіллі принца Гаррі, також знали і наречену. Герцогиня Сассекська познайомилася з Амаль через їхнього спільного перукаря Мігеля Переса, і вони стали подругами. Ходять чутки, що королівське подружжя відпочивало на віллі Клуні в Італії.

Реклама
Ріанна
Рианна и принц ГарриРіанна і принц Гаррі

Ріанна і принц Гаррі познайомилися під час королівського турне Карибськими островами у 2016 році. Тоді принц вирушив на Барбадос з нагоди святкування 50-річчя незалежності острова. Він зустрівся зі співачкою в Бриджтауні, щоб разом відвідати концерт.

Девід і Вікторія Бекхеми
Виктория и Дэвид БекхэмыВікторія і Девід Бекхеми

Колишній футболіст затоваришував з принцом Вільямом у 2012 році, коли вони взяли участь у матчі чемпіонату світу з футболу. Потім він подружився з принцом Гаррі й разом зі своєю дружиною Вікторією завітав на весілля принца.

Ідріс Ельба
Идрис Эльба и Сабрина ДауреІдріс Ельба і Сабріна Дауре

Ходять чутки, що Ідріс Ельба й принц Гаррі дуже близькі. Зірка серіалу "Лютер" сказав, що королівське весілля було одним з "найяскравіших моментів його життя". Ідріс Ельба був першим бенефіціаром Prince's Trust, благодійної організації, яку створив принц Чарльз у 1976 році для допомоги молодим людям, які потребують підтримки.

Том Гарді
Том Харди и Шарлотта РайлиТом Гарді і Шарлотта Райлі

Американський актор — один з найближчих друзів принца; але публіці невідомо, що вони знайомі давно. Він був присутній на королівському весіллі зі своєю дружиною Шарлоттою Райлі.

Барак Обама
Барак Обама и принц ГарриБарак Обама і принц Гаррі

Колишній президент і принц подружилися після Invictus Games у Торонто у 2017 році. Обама вже отримав королівське схвалення від принца Джорджа у 2015 році, який широко усміхнувся йому і його дружині Мішель.

Джеймс Блант
София Уэлсли и Джеймс БлантСофія Велслі та Джеймс Блант

Джеймс Блант і принц Гаррі приятелюють уже багато років, відтоді як разом служили в британській армії. Співак виступав під час Invictus Games у 2016 році.

Усейн Болт
Усэйн Болт и принц ГарриУсейн Болт і принц Гаррі

У 2012 році принц Гаррі викликав ямайського спортсмена на перегони на стадіоні Вест-Індського університету в Кінгстоні. Відтоді вони товаришують.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.