До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер актор Чедвік Боузман

Сумні новини надійшли зі США. У віці 43 років помер актор Чедвік Боузман, відомий за роллю Чорної Пантери в кіновсесвіті Marvel. Смерть настала після тривалої боротьби з раком, який у актора діагностували в 2016 році. Весь цей час він мужньо боровся з підступною хворобою, не афішуючи свій стан і продовжуючи зніматися в кіно. Повідомили про втрату родичі Боузмана, в оточенні яких він помер у себе вдома в Лос-Анджелесі.

Чедвик Боузман (Черная пантера) умер от ракаЧедвік Боузман

Чедвік Боузман почав свою акторську кар'єру в 2003 році з серіалу "Третя зміна", потім багато знімався в телевізійних шоу найрізноманітнішого калібру, включаючи "Касл", "Детройт 1-8-7" і "Швидку допомогу", але світова популярність прийшла до нього після виконання ролі Чорної Пантери або Т'Чалли в кіновсесвіті Marvel. Його герой встиг з'явитися в кількох фільмах — "Перший месник: Протистояння", "Месники: війна нескінченності", "Месники: фінал" і, звісно ж, "Чорна пантера". Остання його робота, яка має вийти в 2021 році, також пов'язана з образом Чорної Пантери — в анімаційному серіалі "Що якщо..." він озвучує свого головного персонажа.

Чедвік Боузман

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.