До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший погляд: Тімоті Шаламе в ролі Віллі Вонки

Тімоті Шаламе опублікував своє перше фото в образі Віллі Вонки в Instagram. На знімку актор зображений у класичному вікторіанському одязі та у фірмовому циліндрі персонажа.

Тимоти Шаламе в роли Вилли Вонки в фильме Тімоті Шаламе у фільмі "Вонка"Фото: @tchalamet

У картині "Вонка" Тімоті Шаламе грає знаменитого кондитера, персонажа, якого створив Роальд Дал. Фільм стане приквелом до стрічки "Чарлі й шоколадна фабрика". Режисер картини — Пол Кінг, відомий за серією "Пригоди Паддінгтона". Про те, що персонажа зіграє Шаламе, було офіційно оголошено в травні цього року.

Реклама
Тимоти Шаламе в фильме Фото: @tchalamet

Віллі Вонка — персонаж, якого читачі й кіноглядачі знають і люблять давно. На великому екрані його спершу зіграв Джин Вайлдер у фільмі 1971 року "Віллі Вонка й шоколадна фабрика", а потім Джонні Депп у фільмі 2005 року "Чарлі й шоколадна фабрика". Тепер номінант на премію "Оскар" Тімоті Шаламе зіграє молодого кондитера в приквелі "Вонка".

Warner Bros. також залучили інших зірок до виробництва стрічки. Крім Шаламе, у фільмі грають Кіген-Майкл Кі, Саллі Гокінз, Ровен Аткінсон і Олівія Колман. Деталей сюжету все ще не розголошують, але певно, що фільм досліджує роки життя Віллі Вонки до того, як він відкрив свою всесвітньо відому шоколадну фабрику.

Прем’єру фільму "Вонка" заплановано на 17 березня 2023 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.