До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що потрібно знати про фільм "Диявол назавжди"

"Диявол назавжди" — це новий американський психологічний трилер, заснований на однойменному романі Дональда Рея Поллока. Режисером і співавтором сценарію виступив Антоніо Кампос, а продюсером — Джейк Джилленгол. Проєкт зібрав цілий список акторів категорії "А". Що відомо про майбутній фільм, розповідаємо в матеріалі vogue.ua.

Сюжет

"Диявол назавжди" — це сімейна сага в стилі південної готики. Згідно з офіційним синопсисом Netflix, події фільму розгортаються в містечку Нокемстіфф, штат Огайо, і прилеглих до нього селах. Зловісні персонажі — безбожний проповідник, збочена пара й дивний шериф — повстають проти молодого Арвіна Рассела, коли він вирішує протистояти злу, яке загрожує йому і його родині.

Реклама
Том Холланд в фильме Том Голланд у фільмі "Диявол назавжди", 2020

"Диявол назавжди" заснований на однойменному епічному романі Дональда Рея Поллока 2011 року, у якому простежується історія двох поколінь між Другою світовою війною і війною у В’єтнамі.

Акторський склад

Ця яскрава драма має напрочуд складну акторську команду. Зірка фільмів про Людину-павука Том Голланд грає головного героя на ім’я Арвін Рассел, а Роберт Паттінсон з’являється в ролі проповідника Престона Тігардіна. До акторського складу також увійшли зірка "Воно" Білл Скарсгард, Себастьян Стен з "Месників", Райлі Кіо, Джейсон Кларк, Міа Васіковська, Еліза Сканлен з "Гострих предметів" і Гейлі Беннетт.

Роберт Паттинсон в фильме Роберт Паттінсон у фільмі "Диявол назавжди", 2020

Зрежисував фільм Антоніо Кампос, найвідоміший завдяки фільму "Крістін" 2016 року, у якому Ребекка Голл зіграла Крістін Чаббак, репортерку новин, яка боролася з депресією і в кінцевому підсумку вкоротила собі віку в прямому ефірі в 1974 році.

Однойменний роман

Фільм заснований на дебютному романі Дональда Рея Поллока, у якому оповідається історія сім’ї Расселів упродовж кількох десятиліть у цьому місті Нокемстіфф, штат Огайо й Західна Вірджинія. Судячи з усього, історія — це люто просочений кров’ю нуар, сповнений сцен жертвопринесення тварин, зґвалтування та вбивства.

Билл Скарсгард в фильме Білл Скарсгард у фільмі "Диявол назавжди", 2020
Трейлер

13 серпня стримінговий сервіс Netflix випустив трейлер до фільму, і його слоган — "Деякі люди просто народжені, щоб бути похованими" — суголосний з похмурою настроєвістю проєкту.

Прем’єра фільму "Диявол назавжди" запланована на 16 вересня 2020 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.