До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бенедикт Камбербетч у трейлері фільму "Кур’єр"

Медіакомпанія Lionsgate випустила трейлер до шпигунського трилера "Кур’єр" з Бенедиктом Камбербетчем у головній ролі. Фільм заснований на реальній історії британського бізнесмена Гревілла Вінна, якого завербували МІ-6 і ЦРУ, щоб сконтактувати з радянським офіцером Олегом Пеньковським і вивідати таємниці Радянського Союзу, включно з розвідувальними даними, які допоможуть зупинити Карибську кризу.

Бенедикт Камбербэтч в фильме Мераб Нінідзе і Бенедикт Камбербетч у фільмі "Кур’єр"

Уперше фільм представили на кінофестивалі "Санденс" у січні 2020 року. Вихід у прокат, запланований на серпень 2020 року, двічі відкладали й нині нова дата прем’єри — 19 березня.

Реклама
Бенедикт Камбербэтч в фильме Бенедикт Камбербетч у фільмі "Кур’єр"

Крім Бенедикта Камбербетча, у фільмі знялася Рейчел Броснаген ("Дивовижна місис Мейзел") у ролі працівниці ЦРУ, Джессі Баклі ("Я подумую з усім цим покінчити") — у ролі дружини Гревілла, Шейлі, і Мераб Нінідзе — у ролі Олега Пеньковського, російського генерала, який працював з МІ-6.

Бенедикт Камбербэтч в фильме Бенедикт Камбербетч у фільмі "Кур’єр"

Нині Камбербетча найбільше знають за роллю доктора Стренджа в кінематографічному всесвіті Marvel, якого він уперше зіграв в однойменному фільмі 2016 року. Відтоді актор повторив роль у кількох фільмах MCU, включно з "Тор: Раґнарок", а також "Месники: Війна нескінченності" і "Месники: Фінал". Нині Камбербетч працює над "Людиною-павуком", а після цього вийде сольний сиквел "Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля".

Бенедикт Камбербэтч в фильме Бенедикт Камбербетч у фільмі "Кур’єр"

За межами всесвіту Marvel Камбербетч відомий як недооцінений драматичний актор, який здобув популярність у серіалі BBC "Шерлок". Камбербетч також з’явився в деяких престижних драмах, зокрема й фільмі "Гра в імітацію", за який був номінований на премію "Оскар" в категорії "Найкраща чоловіча роль". Він також знявся в гостросюжетному шпигунському трилері "Шпигун, вийди геть!".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.