До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих моментів із Гантером у серіалі "Друзі"

Крім головних яскравих персонажів, у серіалі "Друзі" було безліч другорядних героїв та запрошених зірок, які виконували незначні ролі. По праву одним із найкращих персонажів другого плану був Гантер — менеджер і офіціант кав'ярні Central Park. Упродовж шоу глядачі бачили, як він варив каву на задньому плані або дивився на Рейчел закоханими очима. Але коли він був у кадрі, Гантер, якого втілив у життя Джеймс Майкл Тайлер, знав, як запам'ятатися глядачеві. Його уїдливі зауваження викликали у публіки найсерйозніший сміх, позаяк переважну частину розмови він демонстрував сухе почуття гумору та похмурий вираз обличчя.

Коли Гантер "впустив" чашку

Гантер був шалено закоханий у Рейчел Грін, персонажа Дженніфер Еністон. Очевидно, що менеджер Central Perk не любив, коли з Рейчел фліртували інші чоловіки, особливо коли він міг це бачити й чути. З таким моментом пов'язана одна з найсмішніших сцен з Гантером у 19-й серії 3-го сезону. До Рейчел у кав'ярні підходить Марк (її колишній колега) і запрошує її на побачення. Почувши це, Гантер стрімко залишає головний зал кав’ярні, і через кілька секунд персонал і клієнти чують хор посуду, що б'ється. Через кілька секунд з'являється Гантер і спокійно вимовляє фразу: "Я впустив чашку".

Реклама
Коли Гантер сказав бойренду Фібі прикритися

Якось Фібі зустрічалася з хлопцем на ім'я Роберт, який не любив носити нижню білизну під своїми короткими і вільними спортивними шортами. Упродовж цілої серії Фібі та її друзі намагалися тонко натякнути Роберту, що йому потрібно прикривати геніталії, які виглядають з-під шортів. Проте саме Гантер вирішив цю проблему швидко й чітко, сказавши: "Привіт, друже. Це сімейна кав’ярня. Поверни мишку в нірку". Ця сцена також була однією з найулюбленіших Джеймса Майкла Тайлера. Актор розповів Insider, що це був один з його епізодів, що найбільш запам'ятовуються. "Мені подобається ця фраза, я думаю, що вона чудова", — сказав Тайлер. Після уїдливої фрази Гантера Роберт швидко знімає ногу зі столика в кав'ярні (так, все було виставлено напоказ). Шанувальники "Друзів" більше ніколи не бачили Роберта, але репліка, яку так гарно вимовив Гантер, залишається однією з найкращих в історії "Друзів".

Коли Гантер вигнав відвідувача через те, що той фліртував із Рейчел

Ще один з багатьох кумедних моментів з Гантером, заснований на його любові до Рейчел. Після того, як Росс вимовляє ім'я Рейчел на своєму весіллі з Емілі, Моніка закликає Рейчел знайти нового хлопця і рухатися далі. Перебуваючи в кав'ярні (5 сезон, 2 серія), Моніка вказує на Гантера і пропонує Рейчел піти з ним на побачення. Очевидно, бариста був більш ніж радий це чути. Але момент швидко обірвався, коли Моніка помітила за столиком симпатичного хлопця, з яким Рейчел колись фліртувала. Позаяк Моніка "контролювала" особисте життя Рейчел, вона наказала їй покликати незнайомця на побачення. Гантер, очевидно засмучений подіями, пізніше підійшов до хлопця, якого запросила Рейчел, і показав йому табличку з написом: "Ми залишаємо за собою право відмовити в обслуговуванні будь-якому відвідувачу". Потім він просто сказав: "Забирайся геть".

Коли Фібі поцілувала Гантера

У 5-му епізоді 4-го сезону Фібі хворіє, і в результаті її голос починає звучати хрипко й сексуально. Але, звісно, згодом їй стає краще й цей ефект пропадає. Вона знову всіляко намагається захворіти. Тому, коли Гантер чхає у кав'ярні, Фібі не втрачає жодної секунди. "Поцілуй мене, Гантере",— каже вона, перш ніж притулитися до його губ, сподіваючись знову застудитися. Цей момент також став для Джеймса Майкла Тайлера одним із улюблених.

Коли Гантер купив кішку у Рейчел

У Гантера, попри всі його в'їдливі коментарі, було золоте серце, коли йшлося про Рейчел. У 21-й серії 5-го сезону вона купує злого лисого кота-сфінкса і проводить цілу серію, намагаючись продати його та повернути свої гроші. Гантер добродушно купує кішку у Рейчел, сподіваючись, що вона відвідуватиме її в нього вдома. Коли Гантер приходив забрати червону оксамитову подушку для кішки, він покликав Росса і запитав: "То що це? Змія чи щось таке?".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.