До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легендарні лофери Gucci перетворилися на зимове взуття

Гарні та зносостійкі черевики — нагальна річ узимку. Через це Алессандро Мікеле й Gucci створили пару за всіма важливими параметрами сезону: водонепроникні, утеплені, що поєднують стиль і зухвалість одночасно.

Нові черевики Gucci — це переосмислені лофери Horsebit, чи не найкультовіше взуття бренду. Силует зробили заввишки до кісточки, матеріал прогумований з водонепроникним обробленням. Також додали деталі, які асоціюються зі взуттям Gucci: золотисті й сріблясті металеві пряжки, внутрішню підкладку з овчини й підбори з тисненим логотипом.

Реклама

У сучасному світі не бракує стильних зимових варіантів взуття. Є безліч моделей: від ультрасучасних кросівок до висококласних утилітарних черевиків. Проте лофери Gucci Horsebit належать до особливої ліги. Зрештою, це єдине взуття в постійній колекції Музею мистецтва "Метрополітен". І тепер ви можете носити їх навіть узимку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.