До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цілковите панування: колекція Berluti осінь-зима 2021/2022

Все хороше приходить до тих, хто чекає. Бренд Berluti нарешті представив чоловічу барвисту лінійку з абстрактними картинами берлінського художника Льва Хесіна, яку збирався показати ще місяць тому в Китаї.

Berluti осень-зима 2021/2022Berluti осінь-зима 2021/2022

Після трьох років роботи в Berluti Кріс Ван Аш досяг нового рівня оперування кольором, який продемонстрував у заворожливому поєднанні на таких предметах, як шовкові сорочки, светри з мохеру з клошами їм до пари, та шкіряні куртки. Яскраві роботи Хесіна, створені за допомогою шарів силіконової фарби, було перенесено на не менш разючі два костюми з градієнтом кольору, виготовлені за допомогою фотодруку творів художника на вовні.

Реклама
Berluti осень-зима 2021/2022
Berluti осень-зима 2021/2022

Ван Аш також розсуває межі головного взуттєвого бізнесу Berluti, оновлює модель Ultima та складає три підошви: одну з переробленої гуми та дві зі шкіри. Норвезька вишивка ручної роботи на туфлях слугувала джерелом натхнення для окантування стьобаних шкіряних курток.

Berluti осень-зима 2021/2022
Berluti осень-зима 2021/2022

Це також перша колекція Ван Аша, у якій він переніс знамениту патину зі взуття на одяг, а також на майже світловипромінювальне оздоблення багатьох речей — полірована шкіряна куртка пурпурного відтінку була тому підтвердженням. У ширшому сенсі колекція Berluti показала, як чоловічий одяг превалює у світі моди. Здається, Кріс Ван Аш мав на меті перевершити себе і з допомогою італійських майстрів Berluti чудово із цим впорався.

Переглянути всю колекцію Berluti осінь-зима 2021/2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.