До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

19 ідеальних пар чоловічих кросівок для цього літа

Чуєте слова "чоловік" і "сандалі" в одному реченні й вас трохи пересмикує? Якщо так, то не лише вас. Однак коли на вулиці стає спекотно, навіть у затятих модників з’являються думки про легке відкрите взуття. Але не варто впадати у відчай. Головне — підібрати легку й зручну пару кедів або кросівок, у яких навіть у найспекотнішу погоду буде комфортно.

Мужские кроссовки 2020Брейкдансери на вулиці Нью-Йорка, 1981

Неважливо, вдягаєте ви чиноси чи шорти, кросівки — універсальний солдат у будь-якому гардеробі, що поєднується з абсолютно кожною річчю й пасує до будь-якого стилю. Незалежно від сезону в центрі уваги завжди будуть білі шкіряні кросівки. Через це головна складність у їхньому носінні — думати про те, щоб вони мали актуальний і не нудний вигляд. Найкраще така пара впишеться в мінімалістські або денім-образи. Також білі кросівки освіжать вечірній і офіційний вихід.

Реклама
Дэвид Леттерман мужские россовкиДевід Леттерман, 1980

Ви ніколи не помилитеся, якщо виберете класичні, перевірені часом моделі. Такі бренди, як Vans, Converse, Nike та Adidas, вже десятиліттями пропонують клієнтам універсальні силуети, які ніколи не втрачають своєї актуальності, а згодом набувають нові смисли в контексті того чи іншого стилю.

мужские кроссовки 2020

Останній, але не за рангом, тренд — максимально великі й об’ємні кросівки, також відомі як "татові" або "потворні", стали прямою відповіддю на мінімалістські тенденції ще кілька сезонів тому й усе ще не втрачають своєї актуальності від Balenciaga і Gucci до Nike і New Balance — таку пару випускають фактично всі.

Від крутих колаборацій до новітніх версій вічної класики — Vogue MAN UA зібрав ідеальні літні кросівки для будь-якої пригоди.

<b>men sneakers</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.