До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Який вигляд має нова модель Mercedes-Benz GLE Coupé

Promotion.

В Україні вперше відбулася digital-презентація нової моделі Mercedes-Benz GLE Coupé. Про це повідомляє компанія "АвтоКапітал", офіційний імпортер Mercedes-Benz в Україні й невіддільна частина Корпорації УкрАВТО. Нова модель поєднує в собі сучасну розкіш, елегантність і спортивність купе в поєднанні з монументальністю й міцністю позашляховика.

Реклама
Mercedes-Benz GLE Coupé

Новий GLE Coupé на 39 мм довший і на 7 мм ширший за авто попереднього покоління. А також на 20 мм перевершує його за величиною колісної бази. Водночас вона все ж на 60 мм коротша, ніж у позашляховика GLE. Інтер’єр нового GLE Coupé має багато спільних ознак з іншими сучасними моделями преміальних позашляховиків Mercedes-Benz, але вирізняється явним акцентом на своєму спортивному складнику.

Mercedes-Benz GLE Coupé
Mercedes-Benz GLE Coupé

Немов скроєний точно по фігурі спортивний костюм, новий GLE Coupé пропонує додаткові, порівнюючи з попередником, сантиметри вільного простору для пасажирів і більший на 70 літрів максимальний об’єм багажника (1790 літрів, що є найвищим показником у класі). Водночас вантажна висота відсіку на 59 мм нижча, ніж у попередньої моделі, а в разі наявності пневматичної підвіски AIRMATIC задню частину автомобіля можна опустити ще на 50 мм. Сукупний корисний об’єм речових відділень у салоні виріс до 40 літрів, а всі дверні кишені тепер уміщають об’єм 1,5-літрової пляшки.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Віртуальний екран проєкційного дисплея в новому GLE Coupé вдвічі більший і на 20% яскравіший, ніж у попередника, що поліпшує читкість у разі яскравого освітлення й дає змогу показувати більше додаткової інформації. Новий GLE Coupé обладнаний новітнім поколінням інформаційно-розважальної системи MBUX (Mercedes-Benz User Experience) з інтуїтивно зрозумілим керуванням і прекрасною графікою, а також усіма функціями під’єднання, розваг і комфорту, які вже були представлені в GLE і GLS.

Mercedes-Benz GLE Coupé
Mercedes-Benz GLE Coupé

Прекрасні матеріали й високу якість виготовлення салону доповнюють пакети Warmth Comfort, AIR-BALANCE й система керування функціями комфорту ENERGIZING з декількома оздоровчими програмами. Численні інтелектуальні асистенти й системи безпеки з безліччю функцій підвищують захист, знімають навантаження з водія й полегшують кермування.

Mercedes-Benz GLE Coupé

Модель дебютує з потужним шестициліндровим дизельним двигуном у двох модифікаціях — 350 d 4MATIC (272 к. с., 600 Нм) і 400 d 4MATIC (330 к. с., 700 Нм). Модельний ряд розширює плагін-гібрид Mercedes-Benz GLE 350 de 4MATIC Coupé, який долає до 100 км без шкідливих викидів, водночас розганяється до 160 км/год. Так він перетворюється на електромобіль ближнього радіуса дії, забезпечуючи динамічну й комфортну подорож із витратою палива в змішаному циклі на рівні 1,1—1,3 л/100 км.

Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé
Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé
Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ Coupé

Бензинові версії на ринку представлені модифікаціями від Mercedes-AMG. Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC + Coupé (435 к. с., 520 Нм). В основі Mercedes-AMG GLE63 4MATIC + Coupé / GLE63 S4MATIC + Coupé (571/612 к. с., 750/850 Нм) — 4,0-літровий бітурбодвигун AMG V8, електрифікований за допомогою стартер-генератора EQ Boost.

Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé
Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé
Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé

Нова система повного приводу 4MATIC, гостре кермове керування, три варіанти ходової частини (сталева підвіска, пневматична підвіска AIRMATIC й активна підвіска E-ACTIVE BODY CONTROL) з налаштуваннями для динамічного водіння й потужніша гальмівна система дають змогу безпечно й ефективно втілити потенціал силових пристроїв нових Mercedes-Benz GLE Coupé і Mercedes-AMG GLE Coupé, а також забезпечують основу для насолоди динамікою руху.

Mercedes-Benz GLE Coupé і Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC+ Coupé

Вартість автомобіля в Україні стартує від 2 000 239,6 грн за Mercedes-Benz GLE Coupé 350d 4MATIC (від 66 348 євро за курсом НБУ 1 € = 30,1477 грн станом на 9 червня 2020 року). Докладніше про новий Mercedes-Benz GLE Coupé можна дізнатися на офіційному сайті компанії. Знайти офіційні дилерські центри Mercedes-Benz в Україні можна за цим посиланням.

<b>GLE Coupe</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.