До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі засоби для грумінгу

Так звана недбала щетина потребує ретельного догляду: пілінгів, сироваток і, на жаль, гоління.

Спеціально для тих, кому потрібно дотримуватись чітких контурів бакенбардів, вусів та бороди, французька Académie випустила прозорий гель, який не піниться. Крім того з його допомогою можна легко зголити усе, що не вписується в ідеальну картину світу, ним можна вмиватися, зволожувати стягнуту шкіру і доглядати за обличчям. Кора дуба у складі допомагає загоювати подряпини, а екстракт берези пом’якшує і дезинфікує шкіру. Académie ідеально підходить тим, хто постійно шукає способи полегшити дорожню валізу.

Реклама

Для перфекціоністів з’явились два засоби нішевих брендів Omorovicza та Niance. Перший – полірує обличчя і позбавляє від шару мертвих клітин, друге – запобігає старінню. Змиритися з тим, що щоки і шию голити усе ж доведеться, допомагають нові After Shave: Sauvage и Bleu de Chanel. Перший поповнив лінійку найбільш успішного в Україні чоловічого аромату, який з’явився у 2016 році. Другий – холодний і освіжаючий, як лід у віскі – швидко заспокоює подразнену голінням шкіру. Разом з тим може слугувати базою під парфум і продовжувати життя знаменитим дерев’яним ноткам Bleu de Chanel.

Бальзам після гоління вийшов в парфумерній лінійці Cristiano Ronaldo Legacy. Роналдо знав, що робить: його засоби для ванни запаковані у легкі флакони, які зручно брати на тренування і в подорожі, а чоловічні дерев’яні нотки композиції розбавлені лавандою, корицею і яблуками.

<b>Средства после бритья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.