До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відео: Роберт Паттінсон став зіркою стрітстайлу

У рекламі чоловічого аромату Dior Homme Intense британський актор Роберт Паттінсон перетворився на стравжню streetstyle-зірку. Автором нової кампанії став легендарний фотограф Пітер Ліндберг, який у свій час відкрив світу супермоделей 90-х.

Дія проходить в Нью-Йорку. В об'єктиві Ліндберга Паттінсон – сучасний і пристрасний герой: проникливий погляд, елегантність і чарівна безтурботність – саме так виглядають нинішні красунчики-чоловіки в streetstyle-звітах з виставки Pitti Uomo. Єдине, що відрізняє Паттінсона від решти – шлейф аромату Dior Homme Intense. Чуттєва дерев'янисто-східна композиція, створена Франсуа Демаші, зіткана з кориці, ванілі та бобів, тонка на верхніх нотах, покладених на деревну основу – вірджинський кедр. "Це дуже "сухий" і чіпкий східний аромат. Він абсолютно чоловічий від і до", – каже Демаші.

Пітер Ліндберг та Роберт Паттінсон

Не менш цікаві й бекстейдж-кадри кампанії: як це буває в подібних випадках, можливість підглянути за роботою легендарного фотографа і актора переносить глядача на місце подій, перетворюючи його на безпосереднього учасника зйомки.

Відеоролик покликаний пояснити всю суть аромату: за одне життя людина проживає тисячу життів, але воно коротка, щоб жити за правилами. Тому потрібно мати велику сміливість, щоб їх долати, і навчитися ні про що не шкодувати. Саме такі прописні істини і транслює Роберт Паттінсон, який за своє 29-річне життя втілив на великому екрані три десятка ролей.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.